danutz49 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Daca folosesc regulatorul acesta www.sierra.ro/Regulator-Brushless-Roxxy ... 2374p.html mai e nevoie sa folosesc bec? Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 nu ! esc-ul include bec 5v max 1 ASucces Link spre comentariu
Vizitator OldMann Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Normal ca am scos carma.cred ca da...a fost ceva velier.Din pacate avansez cam greu.Am facut-o galbena.Mai postez poze dupa ce mon tez carma si motorul.nu stiu ce vrei sa faci cu ea pana la final, dar tubul port elice e montat gresit. Unghiul pe care-l face cu chila e prea mare, e montat pe mijlocul barcii si de aici o serie de neajunsuri. Banuiesc ca nu vrei s-o faci de viteza, pentru ca nu poti la cum e forma chilei. Ar fi trebuit sa incerci sa montezi cat mai aproape de oglinda iesirea tubului port elice,iar carma sa o pozitionezi pe oglinda, si nu sub barca dupa cum cred ca intentionezi. Link spre comentariu
milet Postat Iunie 4, 2010 Partajează Postat Iunie 4, 2010 Nu o fac pt viteza....asa de distractie.Mersi de sfaturi,chiar imi mai poti spune caci vreau sa cunosc mai multe...O sa vad ce o iesi in final si va tin la curent... Link spre comentariu
milet Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 No,in sfarsit am iesit cu ea ieri si suprriza! merge super...cam incet,intr-adevar,dar se misca.Nu a luat apa,este echilibrata...Am dus-o pana la vreo 300metri si am reusit sa o aduc inapoi cu bine.Deci problema este ca am folosit un motoras cumparat de pe la piata si cuplat direct la ax-elice.Acumulatori mi-am luat tot de la piata cu 5 lei un set de vreo 10aku de la masini de gaurit electrice.Cam grei cei 6aku care i-am pus,dar mi-a placut f mult cum merge.Am mers cu ea cam 1ora si mai duceau aku,nu se slabisera mai deloc.Banuiesc ca daca aveam si un reductor...mergea cu mai mare viteza.Diseara o sa postez foto cu diferite stadii de lucru,apoi filmulet-ul facut ieri.Mersi tuturor pentru sfaturi.P.S.Nu inteleg cum vine treaba cu elicea de suprafata la barci de viteza,cum zice OldMann...daca elicea iese afar din apa,barca nu se va roti in jurul axei perpendiculare???Mersi. Link spre comentariu
milet Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 asa cum am promis,postez cateva poze in diferite stadii de lucru: Link spre comentariu
milet Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 sa nu radeti prea tare... Link spre comentariu
milet Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 apare imediat si "marinarul-pilot" .......... Link spre comentariu
milet Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 .......................................... Link spre comentariu
milet Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 si ultimele.Maine si filmuletul cu barca in actiune. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 a iesit destul de bine ! Mi-a placut constructia de deasupra barci ...! Ce motor ai folosit ? Mi se pare mie sau e cam micut Link spre comentariu
milet Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 a iesit destul de bine ! Mi-a placut constructia de deasupra barci ...! Ce motor ai folosit ? Mi se pare mie sau e cam micut da...si mie mi-a placut,am pierdut ceva vreme cu realizarea ei )).Da , motorul este micutz,n-am avut rabdare sa pun ceva mai serios.Acuma ii fac un reductor si o sa pun un motor Jamara 480.Fara reductor ,asa direct nu are vlaga,in schimb am fost impresionat de acumulatori.Nu s-au descarcat mai deloc.Sigur duceau vreo ora sau doua cu mici pauze.problema este ca sunt grei.O sa pun un LiPo de 2500mA.Sper ca nu-l stric daca o sa alimentez motorul cu perii 480.Ma gandeam sa mai cumpar un LiPo de 2500mA sa-i pun in paralel.O sa pun si filmuletul mai tarziu. Link spre comentariu
milet Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Si un filmulet cu proba.Ignorati va rog persoanele turmentate ,eram la o petrecere )) Link spre comentariu
Vizitator OldMann Postat Iulie 27, 2010 Partajează Postat Iulie 27, 2010 "Jucariile" pentru concediu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum