cristi_74 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Un prieten are un P3 cu placa de baza MX36LE si proc 800mhz, dar nu are slot agp si are video incorp de 8Mb,ma tot innebuneste cu jocuri video.Bani sa-si ia alt comp ,,ioc,,asa ca va intreb pe dv nu exista pe piata vreun adaptor sa vina bagat in PCI iar in elplaca video AGP? Link spre comentariu
cristi_74 Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 care sant cele mai mari placi pe pci? Link spre comentariu
srdjan Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 care sant cele mai mari placi pe pci?voodoo banshee 3 parca :cry: cred ca exista accelerator separat de placa video ambele pe PCI Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 ?i aia tot bani înseamn?!!! din 2 una: ori încearc? s? adune un 200 de lei, ?i ia o unitate central? sh, ori ne spune cât ram are, ?i-i recomand?m ni?te jocuri care nu au nevoie de plac? video agp...(în situa?ia asta eram eu acum vre-o 8-9 ani... aveam pentiumul la 60, în care nu prea merita s? bag bani, c? era placa de baz? fabricat? prin 1993!!!!)io aveam o plac? de baz? de p3, aka slot, cu agp... dar a ajuns în urma unor împrejur?ri nepl?cute la "debarasariad?", ?i pa!!!... Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 care sant cele mai mari placi pe pci?voodoo banshee 3 parca :cry: cred ca exista accelerator separat de placa video ambele pe PCInu, banshee a fost prima încercare a 3dfx s? scoat? o plac? 2d+3D, a doua a fost voodoo 3, care a avut ?i versiune pci...voodoo 1 ?i 2 erau 3d only... mai am înc? voodoo 1, cu cablul ei e conectare la vga-ul 2D cu tot cel mai bun lucru e s? cau?i un nvidia riva tnt2 pe pci... cu 32 de ramiasta fiindc? se mai g?sesc detonatoarele care o suport?, ?i sunt pentru XP, dac? sim?i pofta masochist? s? pui XP pe un sistem foarte slab, ?i s? te mai ?i joci!!!... Link spre comentariu
cristi_74 Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 AM pus xp pe un p2 300mhz cu video 16mb si merge tekken 3![cu setarile pt perf si fara net si 3 placiram de 64mb] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum