cirip Postat Iulie 15, 2004 Partajează Postat Iulie 15, 2004 Am inteles, gata, ma dau batut, am gresit, ce sa fac? Sunt si eu suflet. Incerc sa dau o mana de ajutor, dar nu le stiu pe toate. De aia suntem o gasca aici.Cirip Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 16, 2004 Partajează Postat Iulie 16, 2004 No problem, nimeni nu le stie pe toate ...Codul circuitului, cel mai proabil luni .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2004 Partajează Postat Iulie 19, 2004 Integratul se numeste TDA5030 ( A ); Din cate am inteles, nu se mai produce, si a fost inlocuit cu TDA5630 - nu sunt echivalente pin la pin ... Datasheeturile sunt pe http://www.republika.pl/ Ar trebui sa incerci sa regliezi frecventa osicilatorului undeva pe la 300 MHz, sa pui un filtru FTB pentru toata gama de FIF la intrarea mixerului , si un filtru trece sus de UHF la iesirea mixerului .... Regleaza frecventa oscilatorului astfel incat sa ai cat mai multe canale convetite bine ( s-ar putea ca nu toate conversiile sa fie posibile ). Daca cineva are idei mai bune .... eu asha tin minte ca era schema ... Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 19, 2004 Partajează Postat Iulie 19, 2004 da, cu TDA5030A erau facute, am folosit si eu multe acum 4-5 ani dar fug in frecventa mai ales la programele din banda superioara si calitatea semnalului lasa de dorit asta daca tinem cont de ceea ce doreste cel care a deschis aceasta discutie, adica sa il foloseasca pentru un video unde presupun ca are pretentia sa se vada oglinda ... altfel de ce mai inregistrezi Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 19, 2004 Partajează Postat Iulie 19, 2004 da, cu TDA5030A erau facute, am folosit si eu multe acum 4-5 ani dar fug in frecventa mai ales la programele din banda superioara si calitatea semnalului lasa de dorit asta daca tinem cont de ceea ce doreste cel care a deschis aceasta discutie, adica sa il foloseasca pentru un video unde presupun ca are pretentia sa se vada oglinda ... altfel de ce mai inregistreziTot ce se poate, greu sa tii un oscilator LC foarte stabil cu temperatura in special ... ( poate sa-l faca cu varicap + PLL si cuartz ) ... Despre partea cu calitatea, am vazut ca functiona totusi onorabil .... oricum e destul de greu sa "amesteci" atatea programe fara sa apara intermodulatii dar ... dchimbarea tunerului nu stiu daca e posibila, daca e numai de uif, pt ca trebuie comutate benzile Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 19, 2004 Partajează Postat Iulie 19, 2004 nu ar fi nici o problema daca ar putea pune comutator pentru ca aproape toate programele sunt in banda III , insa a spus de la inceput : selectorul este in aceeasi cutie cu calea comuna, si eu presupun ca este un selector cu sinteza fiind vorba de un vcr model nou, deci varianta asta cade.oricum TDA3050A se gaseste la Telezimex, l-am vazut azi pe oferta speciala la 100.000 lei + tva Link spre comentariu
Vizitator muresan Postat Octombrie 12, 2004 Partajează Postat Octombrie 12, 2004 cu un video cu mecanica defecta e ca rezolvat!!!!si este si mai ieftin si mai simplu de ce va complicati? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum