Vizitator noyz Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 uch-ul este unitatea centrala care contine un receptor pentru inchiderea centralizata a masinii. Alarma masinii este pusa de mine pe langa UCH ca am observat ca numai prin apropierea acestuia functioneaza ambele sisteme adica si cel de inchidere centralizata de pe cheie si alarma. Alarma are si un fir negru destul de scurt pe post de antena daca isi schimba pozitia nu mai merge bine ori alarma ori UCH (daca il ridic merge doar alarma daca il las in jos posibil sa mearga amadoua). Dupa parerea mea distanta de la care functioneaza maxim sistemele ambele cu receptoarele puse in cine stie ce pozitie e mult mai mica decat distanta maxima de la care poate merge doar unul din sisteme(am impresia ca in fuctie de aranjare daca distanta maxima al unuia este de 400 m... creste distanta pentru un sistem si scade pentru celalt, dupa cum urmeaza: 100 m pt alarma 50 m pt inchidere, sau 75 si 75 .. si tot asa, suma distantelor fiind jumatate dim maximu unuia din sisteme.)Ce pot sa fac sa mearga la de aceeasi distanta si ppbil cat mai mare ambele emitoare. Adica ce trebuie sa le fac receptoarelor, sa gasesc antena din UCH si sa o unesc cu cea de la alarma sau sa le fac firele mai lungi si sa le invart unu dupa altu si sa le ridic un pic in sus, sa le pun paralele unul pe langa celalalt ... ? Link spre comentariu
vsurducan Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 uch-ul este unitatea centrala care contine un receptor pentru inchiderea centralizata a masinii. Alarma masinii este pusa de mine pe langa UCH ca am observat ca numai prin apropierea acestuia functioneaza ambele sisteme adica si cel de inchidere centralizata de pe cheie si alarma. Alarma are si un fir negru destul de scurt pe post de antena daca isi schimba pozitia nu mai merge bine ori alarma ori UCH (daca il ridic merge doar alarma daca il las in jos posibil sa mearga amadoua). Dupa parerea mea distanta de la care functioneaza maxim sistemele ambele cu receptoarele puse in cine stie ce pozitie e mult mai mica decat distanta maxima de la care poate merge doar unul din sisteme(am impresia ca in fuctie de aranjare daca distanta maxima al unuia este de 400 m... creste distanta pentru un sistem si scade pentru celalt, dupa cum urmeaza: 100 m pt alarma 50 m pt inchidere, sau 75 si 75 .. si tot asa, suma distantelor fiind jumatate dim maximu unuia din sisteme.)Ce pot sa fac sa mearga la de aceeasi distanta si ppbil cat mai mare ambele emitoare. Adica ce trebuie sa le fac receptoarelor, sa gasesc antena din UCH si sa o unesc cu cea de la alarma sau sa le fac firele mai lungi si sa le invart unu dupa altu si sa le ridic un pic in sus, sa le pun paralele unul pe langa celalalt ... ?Nu spui chestiunea esentiala, care e frecventa unuia si care e frecventa celuilalt?Fara aceste date totul e poveste de adormit copii. Link spre comentariu
Vizitator noyz Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Frecventa nu o cunosc dar caut zilele astea prin brosuri sa vad... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum