Vizitator djmarkro Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Buna ziua (sau seara ... dupa caz)Am nevoie de un slideshow ceva de genul ce face picasa (partea de slideshow) dar sa pot face slideshow cu pozele din mai multe foldere si sa imi apara un scris peste poze care sa mearga de la stanga la dreapta ca un fel de reclama (nu ma intereseaza neaparat sa apara un anume scris peste o anume poza).Deci mai concis un program (daca se poate free) sa ii dau directoarele de unde sa faca slide-ul sa ii dau scrisul care sa puna peste poze.Daca nu as putea folosi Picasa si un alt program care sa-mi scrie peste pozele de la picasa.Sper sa aveti vesti bune pentru mine.Salutare Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 PowerPoint. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 sau dac? vrei free, echivalentul lui din OpenOffice... Link spre comentariu
Vizitator djmarkro Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Nu am prea lucrat cu power point si din cate stiu nu poti sa-i zici directorul in care sunt pozele, iar el sa faca slideshow cu ele fara sa le bagi pe fiecare manual. Eu vreau sa fac slideshow cu sute de poze .... va dati seama ca nu o sa bag pe fiecare manual. Web album maker nu face chiar ce imi doresc ...pozele nu apar pe tot ecranul .... iar scrisul nu se misca, de la stanga spre dreapta sau invers.Poate nu stiu eu si face open office asa ceva ... va rog sa-mi ziceti cum.O zi buna va doresc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum