Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fisier .doc needitabil

yo9hrb

Postări Recomandate

Se poate obtine asa ceva? Adica un fisier .doc care sa nu poata fi editat?Iata de ce intreb: a mea sotie sustine disertatia la master. Pentru asta are o tema de proiect. La care a muncit ceva vreme. Una din cerinte e sa dea proiectul si in format electronic. I-am zis ca il fac .pdf si il pun pe un disc. Cand a auzit chestia asta, secretara i-a spus in fata ca daca vrea sa pice la examen, n-are decat sa-l dea in format .pdf. Parerea mea este ca daca oamenii aia binevoitori vand cu 5oo.. 1000 lei proiectul, macar sa aiba bunul simt si sa dactilografieze o suta si ceva de pagini. Discul il verifica secretara inainte de intrarea in examen. Deci, ar trebui sa apara ceva in format .doc, dar, ulterior, sa se comporte ca un pdf (daca se poate sa refuze sa iasa la imprimanta).P.S. Mi se pare o chestie marlaneasca sa te imbogatesti pe munca unor masteranzi.Any help?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabiz_ro

1

• yo9hrb

1

• ghimpe--

1

• em2006

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Prin TOOLS trebuie sa ai ceva de genul "PROTECT DOCUMENT". Nu mai retin exact daca te lasa sa pui parola pe PRINT sau EDIT... incearca si vezi si tu (oricum gogu' trebuie sa stie mai multe despre asta )

Link spre comentariu

Pentru protectie poti pune parola si poti seta restrictii de formatare si editare (TOOLS->PROTECT DOCUMENT), deci cine vrea sa faca modificari trebuie sa aiba parola.Cu (FORMAT->BACKGROUND) pui un background corespunzator si un printed watermark cu textul dorit (DO NOT PRINT, DO NOT COPY, etc.)Oricum, odata predat in format electronic, se gasesc solutii de catre cei care vor neaparat sa-l foloseasca, doar ca le ingreuiezi putin munca? In atach, un exemplu de doc formatat cum am zis, si protejat cu parola:[attachment=0]exemplu.doc[/attachment]

Link spre comentariu

tocmai de-aia nu voia secretara .pdf!!!?la se poate proteja fain-frumos, la fel ?i .abw, ?i o serie de formate document open source (unele se pot proteja cu o cheie online, ?i dac? pui în iptables pe lista de drop ip-urile "institu?iilor educa?ionale", sufletu' deschis documentul).yo9hrb, nu prea ave?i ce face... ori ia masteratul, ?i se treze?te cu vre-un neica-nimeni c?-l ia cu acela?i text, ori nu-l ia deloc.c-a?a-i în tenis!!! :bataie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări