Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Automat programabil / Pic equivalent

Vizitator dx9f

Postări Recomandate

Buna,Daca eu nu am nevoie de prea multe iesiri/intrari si procesul nu e asa complex.... sa zicem ca-mi trebuie 6 iesiri si 6 intrari... ar fi vre-un PIC care sa fie capabil sa aiba grija de procesul asta si sa se opreasca si intoarca la oricare faza din proces in cazul in care ceva nu se poate executa, intocmai ca un automat programabil ?Intrebarea ar trebui sa fie mult mai complexa, dar ma rog, atat cit se poate - ari fi vre-un PIC [numai?] atat de "destept" ?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sofian

2

Top autori în acest subiect

Vizitator dx9f

Da existaPIC16F627A

Chiar ? Pai am vo 2 buc 16F628A in plus si am impresia ca sint la fel cu cel ce ai zis tu, nu ?Pai bun.S-ar putea sa vreau un program peste citeva saptamani. Daca stii sa programezi, clar. O sa ma gandesc la un program pe care eu sa-l pot modifica usor, in caz ca nu pot acorda mecanica cu electronica din teorie, as fi prea destept atunci. Trebuiesc acordate in timpul lucrului si stam departe unul de altul. Va fi ceva de genul; daca nu vine semnal de tip X la imput 4 in timpul Yms de la executia operatiei 2, atunci nu se executa operatia aprinderii ledului de la outputul 3 si se incearca din nou... Sau invers, haha. Cum era :nas: ?Dureri de cap, dar simti ca traiesti, hehe.Mersi deocamdata, sa vad cum fac mai repede...
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări