Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

conectare sirena Cerber SA-11 la centrala Premier

Vizitator corneliu_cs

Postări Recomandate

Vizitator corneliu_cs

Salut. Sorin este numele meu si sunt nou pe forum. Am si eu o problema legata de o alarma Premier 816 produsa de Texecom.A achizitionat-o de aproximativ 1 an dar acum o luna m-am apucat s-o instalez. Totul a decurs "normal" pana la conectarea sirenei exterioare care este un Cerber SA-11. Tipa, urla, adica face ce stie ea mai bine...Greseala e a mea, sunt sigur de asta. Ma poate "lumina" cineva in legatura cu modul de conectare sau setarile care trebuiesc facute in centrala? Am achizitionat softul de programare si PC-Com - ul (interfata de conectare cu PC-ul).Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelu57

3

........................

....la conectarea sirenei exterioare care este un Cerber SA-11... :speriat

Tipa, urla, adica face ce stie ea mai bine... : :aplauze :ras:

.....................................

Greseala e a mea, sunt sigur de asta... :nas:

Vino cu ni?te explica?ii mai concrete... :da

Ce anume dore?ti ?.

Link spre comentariu
Vizitator corneliu_cs

Pai, dupa cum am spus, vreau sa conectez sirena la alarma, lucru care s-a si intamplat, dar nu am reusit s-o fac sa functioneze corect.Pe iesirea 1 programabila a centralei am legat triggerul de la sirena iar la iesirea 2 am conectat flashul. Alimentrea cred ca am realizat-o bine :nas: Oare nu am programat bine iesirile 1 si 2 ale centralei?Pe iesirea 1 cred ca trebuie sa am semnal de trigger (ce-o fi ala nu stiu) dar in setarile centralei nu am gasit nicaieri sa scrie trigger...

Link spre comentariu

Pai, dupa cum am spus, vreau sa conectez sirena la alarma, lucru care s-a si intamplat, dar nu am reusit s-o fac sa functioneze corect.

Pe iesirea 1 programabila a centralei am legat triggerul de la sirena iar la iesirea 2 am conectat flashul. Alimentrea cred ca am realizat-o bine :nas:

Oare nu am programat bine iesirile 1 si 2 ale centralei?

Pe iesirea 1 cred ca trebuie sa am semnal de trigger (ce-o fi ala nu stiu) dar in setarile centralei nu am gasit nicaieri sa scrie trigger...

Citind mai sus v?d c?-?i dai singur r?spuns.Verific? ?i iar verific? cu aten?ie...nu ai documenta?ia...instruc?iunile ?

Apropo...de trigger...vezi linkul de mai jos...poate-?i dai seama cum ?i ce !

http://translate.google.ro/translate?hl ... 26hs%3DMfm

Link spre comentariu
Vizitator corneliu_cs

Ieri am reusit sa conectez sirena la unitatea alarmei.... Cu greu (dupa multe incercari), dar am reusit.Am vorbit cu cei de la service si-mi spuneau sa conectez trigger-ul inseriat pe iesirea + de la sirena interna a unitatii.Am incercat, dar rezultatul a fost NUL.Asa ca am mai rasfoit cartea tehnica si am vazut ca iesirile 1 to 8 sunt programabile, iar iesirile 1 si 2 sunt de putere, comutate negativ. Asa ca am luat un releu si l-am conectat pe iesirea 1.... si surpriza: totul functiona OK. La generarea unei alarme acel releu se aclansa, deci se alimenta. Asa ca triggerul de la sirena l-am conectat prin intermediul contactelor releului la tensiunea de alimentare.... si asta a fost TOT. Adica foarte simplu, dar nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce e fel de semnal e acela de trigger.... a mers mai geu. Oricum, multumesc pentru intentie.

Link spre comentariu

Ieri am reusit sa conectez sirena la unitatea alarmei.... Cu greu (dupa multe incercari), dar am reusit.

Am vorbit cu cei de la service si-mi spuneau sa conectez trigger-ul inseriat pe iesirea + de la sirena interna a unitatii.

Am incercat, dar rezultatul a fost NUL.

Asa ca am mai rasfoit cartea tehnica :aplauze si am vazut ca iesirile 1 to 8 sunt programabile, iar iesirile 1 si 2 sunt de putere, comutate negativ. Asa ca am luat un releu si l-am conectat pe iesirea 1.... si surpriza: totul functiona OK. La generarea unei alarme acel releu se aclansa, deci se alimenta. Asa ca triggerul de la sirena l-am conectat prin intermediul contactelor releului la tensiunea de alimentare.... si asta a fost TOT. Adica foarte simplu, dar nimeni nu a stiut sa-mi spuna ce e fel de semnal e acela de trigger.... a mers mai geu. Oricum, multumesc pentru intentie.

Bravos...pentru '' nimeni ''...?i pentru '' intentie '', s? fi mai atent alt? dat?. Baft? ?i succes în activitate!.

PS. La partea cu triggerul...ce vroiai ?...o chestie elementar? ?i de baz? în cuno?tin?ele unui electronist...?i nu numai...s?-?i rezolv?m noi caren?ele tale de cuno?tin?e ? !!! :bataie

( ai primit undi?a...ce vroiai ? s? vin? altul s? prind? pe?tele în locul t?u ?- ceva cu un proverb chinezesc - :cry: :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări