yo9hnf Postat Martie 19, 2009 Autor Partajează Postat Martie 19, 2009 Jos palaria !Foarte frumos v-a iesit!Unde ati gasit platbanda de Cu pentru ecranul transformatoarelor? Link spre comentariu
89-CEC Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Jos palaria !Foarte frumos v-a iesit!Unde ati gasit platbanda de Cu pentru ecranul transformatoarelor?Multumesc pentru aprecieri,cat despre acea"platbanda",aceasta e ceva de genul autocolant care se aplica pur si simplu prin lipire(nu e nevoie de cositorire),si a fost "gasita"(ca de altfel mai toate materialele folosite) la munca.Daca va trebui, pot sa va rezolv de ceva "platbanda",insa cu prima ocazie cand ajung pe acasa.Catalin Link spre comentariu
89-CEC Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Buna seara Cum sunt deschise prea multe topic-uri despre aritma nu cred ca era nevoie sa mai deschid altul nou,asa ca o sa postez aici.Amplificatorul realizat este la baza tot un "aritma" asamblat in aer,insa de data asta "ascuns" intr-o cutie,gasita la super oferta.........doar 4 ?.Amplificatorul lui original a fost scos si locul ia fost luat de un "autentic";ce s-a oprit a fost doar cutia si difuzorul,in rest................la gara.Ca schema de baza a fost aleasa aceasta:http://www.jogis-roehrenbude.de/Rim/Konzertmeister58.htm [attachment=4]PICT9076.JPG[/attachment] [attachment=3]PICT9072.JPG[/attachment] [attachment=2]PICT9079.JPG[/attachment] [attachment=1]PICT9083.JPG[/attachment] [attachment=0]PICT9088.JPG[/attachment] Mentionez ca amplificatorul este(era) un "no name",si nu in ultimul rand va astept criticile. Catalin Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Bravo domnule! Folosesti aceeasi metoda ca si mine: cu piesele in aer pe o placa cu cose. Placa este cumparata sau facuta?In rest, felicitari pentru constructie. Imi place.ALEKS Link spre comentariu
89-CEC Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Bravo domnule! Folosesti aceeasi metoda ca si mine: cu piesele in aer pe o placa cu cose. Placa este cumparata sau facuta?In rest, felicitari pentru constructie. Imi place.ALEKSMultumesc pentru felicitari.Placutele sunt cumparate;25cm lungime cu 2x30 cose costa 2,65?. Link spre comentariu
bogdan69 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 de unde ai luat placutele cu cose? Link spre comentariu
hbi Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 eu am facut asa ceva, cu ajutorul textolitului de 3 mm grosime, a coselor cumparate din magazin si a niturilor. a iesit solid si frumos. cine este amator de textolit sa caute la vinzari.toate bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum