Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ARITMA - asamblare in aer

yo9hnf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

7

• 89-CEC

7

• ratza

2

• fcon

1

Top autori în acest subiect

Jos palaria !Foarte frumos v-a iesit!Unde ati gasit platbanda de Cu pentru ecranul transformatoarelor?

Multumesc pentru aprecieri,cat despre acea"platbanda",aceasta e ceva de genul autocolant care se aplica pur si simplu prin lipire(nu e nevoie de cositorire),si a fost "gasita"(ca de altfel mai toate materialele folosite) la munca.Daca va trebui, :da pot sa va rezolv de ceva "platbanda",insa cu prima ocazie cand ajung pe acasa.Catalin
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Buna seara

Cum sunt deschise prea multe topic-uri despre aritma nu cred ca era nevoie sa mai deschid altul nou,asa ca o sa postez aici.Amplificatorul realizat este la baza tot un "aritma" asamblat in aer,insa de data asta "ascuns" intr-o cutie,gasita la super oferta.........doar 4 ?.Amplificatorul lui original a fost scos si locul ia fost luat de un "autentic";ce s-a oprit a fost doar cutia si difuzorul,in rest................la gara.Ca schema de baza a fost aleasa aceasta:http://www.jogis-roehrenbude.de/Rim/Konzertmeister58.htm

[attachment=4]PICT9076.JPG[/attachment]

[attachment=3]PICT9072.JPG[/attachment]

[attachment=2]PICT9079.JPG[/attachment]

[attachment=1]PICT9083.JPG[/attachment]

[attachment=0]PICT9088.JPG[/attachment]

Mentionez ca amplificatorul este(era) un "no name",si nu in ultimul rand va astept criticile.

Catalin

Link spre comentariu

Bravo domnule! Folosesti aceeasi metoda ca si mine: cu piesele in aer pe o placa cu cose. Placa este cumparata sau facuta?In rest, felicitari pentru constructie. Imi place.ALEKS

Link spre comentariu

Bravo domnule! Folosesti aceeasi metoda ca si mine: cu piesele in aer pe o placa cu cose. Placa este cumparata sau facuta?In rest, felicitari pentru constructie. Imi place.ALEKS

Multumesc pentru felicitari.Placutele sunt cumparate;25cm lungime cu 2x30 cose costa 2,65?.
Link spre comentariu

eu am facut asa ceva, cu ajutorul textolitului de 3 mm grosime, a coselor cumparate din magazin si a niturilor. a iesit solid si frumos. cine este amator de textolit sa caute la vinzari.toate bune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări