Vizitator tonecica Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Cine ma poate ajuta cu calculatorul? de ceva vreme merge fff greu, pana se deschide ceva te apuca toti nervii, cand il deschid apare Error loading C:\PROGRA~1\MYWEBS~1\bar\1.bin\MWSBAR.DLL, poate are asta vreo legatura ca imi merge greu. pls help! ce pot sa fac, i-am dat si scanare, tot degeaba, am incercat sa dezinstalez MyWebsearch dar nu ma lasa. Link spre comentariu
kappy Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 iti recomand, cum spuneam pe vremuri: " Format C: "Adica ,salveaza pe un DVD sau pe alta partitie datele importante si pune windows-ul din nou ...eu cred ca e rezolvarea cea mai sigura si fara batai de cap Link spre comentariu
TOMITA Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 iti recomand, cum spuneam pe vremuri: " Format C: "Adica ,salveaza pe un DVD sau pe alta partitie datele importante si pune windows-ul din nou ...eu cred ca e rezolvarea cea mai sigura si fara batai de capSint de acord cu formatarea dar cu salvare pe CD pt. ca virusii, viermii sau...sa poata fi controlati dupa instalarea noului sistem cu un antivirus BUN!Dar mai este o solutie pt rezolvarea problemei si anume folosirea unor programe de curatire a registrilor si a fisierelor temporare(s-ar putea sa va amuze dar de multe ori aceste programe au efect pozitiv).PS:eu folosesc cu brio Glary Utilities. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 mi-e greu s? cred c? mai poate instala acum ceva... intr? în safe mode, ?i vezi dac? nu po?i dezinstala MyWebsearch ?la... ?i adu-?i aminte s? mai întrebi lumea înainte s? instalezi toate aiurelile!!! ia uite ce e aia: http://www.google.ro/search?hl=ro&clien ... tare&meta= Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum