Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

calculatorul varza

Vizitator tonecica

Postări Recomandate

Vizitator tonecica

Cine ma poate ajuta cu calculatorul? de ceva vreme merge fff greu, pana se deschide ceva te apuca toti nervii, cand il deschid apare Error loading C:\PROGRA~1\MYWEBS~1\bar\1.bin\MWSBAR.DLL, poate are asta vreo legatura ca imi merge greu. pls help! ce pot sa fac, i-am dat si scanare, tot degeaba, am incercat sa dezinstalez MyWebsearch dar nu ma lasa.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappy

1

• MifTy

1

• TOMITA

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

iti recomand, cum spuneam pe vremuri: " Format C: "Adica ,salveaza pe un DVD sau pe alta partitie datele importante si pune windows-ul din nou ...eu cred ca e rezolvarea cea mai sigura si fara batai de cap

Link spre comentariu

iti recomand, cum spuneam pe vremuri: " Format C: "Adica ,salveaza pe un DVD sau pe alta partitie datele importante si pune windows-ul din nou ...eu cred ca e rezolvarea cea mai sigura si fara batai de cap

Sint de acord cu formatarea dar cu salvare pe CD pt. ca virusii, viermii sau...sa poata fi controlati dupa instalarea noului sistem cu un antivirus BUN!Dar mai este o solutie pt rezolvarea problemei si anume folosirea unor programe de curatire a registrilor si a fisierelor temporare(s-ar putea sa va amuze dar de multe ori aceste programe au efect pozitiv).PS:eu folosesc cu brio Glary Utilities.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări