Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

''zip'' folder

ari_panterra

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

5

• miron1947

3

• Dr.L

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poate fi dezarhivat cu Win RAR.Acum am incercat.Poate Win RAR care-l aveti este defect.[attachment=1]RAR.JPG[/attachment]P.S. Ati mai lucrat cu Win RAR.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment]

Link spre comentariu

da,dar nu sunt maestru;nu stiu ce ar trebui sa gasesc:un text cu sens logic,un cod binar,etc?eu ma asteptam sa gasesc un cod(numar)de 4 cifre care sa-l introduc rcd-ului sa-l pot folosi. :nas: :sparge: poate ma lumineaza si pe mine cineva ca la scoala urmaream fundul profesoarei,nu explicatiile ei :dsaf

Link spre comentariu

cred ca datele din acel fisier trebuiesc ''prelucrate''pt a afla codul radio-cd-ului sau continutul fisierului introdus printr-o interfata radio-cd-ului astfel sa-i fie rescrisa memoria (alt cod ,1090)....cred!?!?!? :pottytrain5:

Link spre comentariu

pai daca e un bin,ala trebuie scris in R-CD si atunci ori nu mai are cod,ori are unul cunoscut ,exactpacat ca n-are si detalii,dar asa se intampla cu chestiile astea :cry: vezi sa salvezi binul original inainte sa-l bagi p-asta modificat,ca dup-aia cine stie cand il gasesti

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări