ari_panterra Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 salut!cu ce deschid asa ceva: 22DC239-62cod 1090.zip [1.27 KiB] ?p.s.e pt decodarea unui rcd auto.mutumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 tot cu un dezarhivator,win rar le face pe toate astea uzualebafta! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 mersi dar am incercat cu win rar si mi-a aparut un SF de text.alte idei...? Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 cu win rar si mi-a aparut un SF de text.Poate SFX. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 SF:stiinta-fictiune ,e o metafora.scuze pt exprimarea copilaroasa. ''problema'' e pusa aici: viewtopic.php?f=17&t=7851&st=0&sk=t&sd=a&start=1380 Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Poate fi dezarhivat cu Win RAR.Acum am incercat.Poate Win RAR care-l aveti este defect.[attachment=1]RAR.JPG[/attachment]P.S. Ati mai lucrat cu Win RAR.[attachment=0]untitled.JPG[/attachment] Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 da,dar nu sunt maestru;nu stiu ce ar trebui sa gasesc:un text cu sens logic,un cod binar,etc?eu ma asteptam sa gasesc un cod(numar)de 4 cifre care sa-l introduc rcd-ului sa-l pot folosi. poate ma lumineaza si pe mine cineva ca la scoala urmaream fundul profesoarei,nu explicatiile ei Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 In dosar este un fisier bin,nu stiu ce trebuie sa faceti cu el. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 cred ca datele din acel fisier trebuiesc ''prelucrate''pt a afla codul radio-cd-ului sau continutul fisierului introdus printr-o interfata radio-cd-ului astfel sa-i fie rescrisa memoria (alt cod ,1090)....cred!?!?!? :pottytrain5: Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 pai daca e un bin,ala trebuie scris in R-CD si atunci ori nu mai are cod,ori are unul cunoscut ,exactpacat ca n-are si detalii,dar asa se intampla cu chestiile astea :cry: vezi sa salvezi binul original inainte sa-l bagi p-asta modificat,ca dup-aia cine stie cand il gasesti Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum