worker Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Peste marginile respective se da cu o lampa cu flacara deschisa. Din aceea cu gaz.Flacara este bine sa fie concentrata. Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Si nu se deformeaza marginea? Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 incearca si ai sa vezi.dar pana atunci cauta pe youtube "Flame Polishing Acrylic" Link spre comentariu
MifTy Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Reinviu topicul dar nu e vorba de indoire plexiglas ci de finisare, de exemplu cand tai plexicul cu lama de fierastrau pentru metal, marginile sunt foarte foarte opace, cum sa le fac sa straluceasca?cea mai bună soluție ar fi să le tai nu cu fierăstrăul, ci cu un ”fir fierbinte” dacă nu e vorba de tăiat plăci de 2 metri pătrați, merge și unul făcut manual, de mărimea unui traforaj banal, cu un traf de circa 5v la 5 amperi... iar lita o scoți dintr-o rezistentă de letcon chinezesc! Link spre comentariu
costyy86 Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Un video cu asa ceva? sau ceva poze? nu stiu dar parca am impresia ca o sa se topeasca marginile, nu vreau pentru placi mari ci pentru forme mici, nu depaseste o coala A4 Link spre comentariu
worker Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 mergi pe varianta taierii mecanice si finisarii cu flacara. eu o folosesc cu rezultate foarte bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum