MifTy Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 pân? o s? începem cu proiecte proprii, câteva linkuri "de inspira?ie": http://www.neatorama.com/case-mod/ : unele din carcasele de aci ar fi o surs? de inspira?ie pentru l?mparii no?tri: pc-uri închise în radiouri sau tv-uri vintage (cu tuburi) http://dvice.com/archives/2008/09/the_ultimate_pc.php : cineva a decis s? închid? 6 pc-uri într-o singur? carcas?... ?i un mod care l-ar interesa serios pe doodeeh: Link spre comentariu
nelu57 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Interesant... Off topic.Ai naibii calici...nu puteau s? aleag? un manechin mai întreg ? c? ?sta e deja în descompunere...degete..piele...etc... :cry: Link spre comentariu
Vizitator JVposter Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Interesant... Off topic.Ai naibii calici...nu puteau s? aleag? un manechin mai întreg ? c? ?sta e deja în descompunere...degete..piele...etc... :cry: bine ca are 2 ochi ... frate da ce imaginatie mai au unii Link spre comentariu
radue Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Ala e un personaj de desen animat. Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Ala e un personaj de desen animat. te mai uiti pe la desene animate periodic? Link spre comentariu
radue Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 E ceva gresit in a te uita la desene animate ? Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2009 eu tocmai m-am uitat la wacky races...pentru am?nunte, întreba?i-l pe dalu!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Si eu am vazut zilele trecute filmul "Pooo" ii mai zice si "Kung Fu Panda". Nu mi s-a parut cine stie ce. Unul dintre filmele mele preferate in categoria desene animate ramane "Finding Nemo" iar ca seriale "Dexter's Laboratory", "Cow and Chicken" si "Tom si Jerry". Ca sa nu iau ban pentru offtopic uite si PC Modding in stilul meu. Asta e o poza mai veche, mi-e greu sa fac acum una noua. Intre timp s-au adaugat una unitate DVD pusa sub floapa si inca ceva cabluri USB si periferice RS232 Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 26, 2009 Partajează Postat Februarie 26, 2009 sa pun si eu poze cu al meu pozele sunt din vara intre timp,am scos unitatile optice,am infipt un tv-tuner si am pus o sursa cu evacuare verticala si l-am curatat de praf(1 an a stat asa) http://i40.tinypic.com/2untst4.jpg Link spre comentariu
oachy Postat Mai 12, 2009 Partajează Postat Mai 12, 2009 astea ma gnadesc ca sint sisteme de atelier ca daca il duceti in casa asa ma gandesc ca e de rau ( nevasta , prietena..........amanta)oricum , PRACTICE D'LE Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 ala nu e atelier,e camera mea de pe pcul ala scriu pe eforum Link spre comentariu
jonutzu Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Imi dati vioe sa ma prezint.Capodopera mea pana in momentul de fata;)).tema este un ameste intre mustang(masina) si o turbina.(este cea din fata jos)..;). Link spre comentariu
MifTy Postat Iunie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2009 e cu subuf?r??? a?tept?m marele final, atunci promitem s? nu facem mi?to!! Link spre comentariu
jonutzu Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Multumesc.Astzi m-am mai pus ceva pe treaba;).. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum