Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

links...

MifTy

Postări Recomandate

pân? o s? începem cu proiecte proprii, câteva linkuri "de inspira?ie":

http://www.neatorama.com/case-mod/ : unele din carcasele de aci ar fi o surs? de inspira?ie pentru l?mparii no?tri: pc-uri închise în radiouri sau tv-uri vintage (cu tuburi)

http://dvice.com/archives/2008/09/the_ultimate_pc.php : cineva a decis s? închid? 6 pc-uri într-o singur? carcas?...

?i un mod care l-ar interesa serios pe doodeeh: :rade:

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

3

• radue

2

• Dr.L

2

• oachy

2

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator JVposter

Interesant... :aplauze :da Off topic.Ai naibii calici...nu puteau s? aleag? un manechin mai întreg ? :sparge: c? ?sta e deja în descompunere...degete..piele...etc... :cry:

bine ca are 2 ochi ... :d frate da ce imaginatie mai au unii
Link spre comentariu

Si eu am vazut zilele trecute filmul "Pooo" ii mai zice si "Kung Fu Panda". Nu mi s-a parut cine stie ce. Unul dintre filmele mele preferate in categoria desene animate ramane "Finding Nemo" iar ca seriale "Dexter's Laboratory", "Cow and Chicken" si "Tom si Jerry". :ewryt45w

Ca sa nu iau ban pentru offtopic uite si PC Modding in stilul meu. Asta e o poza mai veche, mi-e greu sa fac acum una noua. Intre timp s-au adaugat una unitate DVD pusa sub floapa si inca ceva cabluri USB si periferice RS232 :101

Posted Image

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

astea ma gnadesc ca sint sisteme de atelier :da ca daca il duceti in casa asa ma gandesc ca e de rau ( nevasta , prietena..........amanta)oricum , PRACTICE D'LE :ras:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări