Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare si resetare a swichurilor de retea la distanta

Vizitator frozby

Postări Recomandate

nu stiu daca mai este inca valabil dar vreau sa te anunt ca am sw-uri telealimentate lucrez la o firma de internet si folosim o metoda zic eu practica problema e ca sursele cele mai mari sunt de 8A deci calculeaza depinde ce sw folosesti un trendnet de 16 foloseste cam 1 amper unul de 8 cam 800 mA etc daca te intereseaza ati fac niste poze eu am reusit sa alimentez 8 sw-uri in linie fara probleme mai mult nu merge se folosesc linkurile o sursa are 2 iesiri si in capete langa sw-uri se folosesc module de telealimentare reglabile printrun jumper de la 12 la 9 la 7,5 la 5v in modul sunt 4 mufe 1datetelein (intrare curent plus date) 2 date in (un patch de utp din modul pana in sw scoate datele din datetelein si le baga in sw)3 date out (tot asa un patch care sa scoata datele din modul prin dateteleout)4 dateteleout care ar fi linkul prin care iese si curent si datese pot cascada dupa cum spuneam pana la 8 sw-uri din experienta propriein caz de curent static care bloca pana acuma sw-ul din cauza linkurilor aeriene la innaltime acela fiind absorbit de modul si filtrat nu se mai ard porturile si nu ramab blocate in 10 megadaca mai vrei alte informatii cum arata unde se gasesc etc ceva scheme pot sa incerc sa fac sau dau poze si face cinevaapropo sursa (power inserter) baga 35v 8A si modulele scad pana la cat ai nevoie reglabil din jumperda un pm pt alte detalii

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Problema se rezolva in felul urmator: Trimiti o tensiune continua pe doua fire peste tot la switch-uri, si acolo cate o sursa in comutatie, coboratoare de tensiune la fiecare switch. Solutia am vazut-o la un car color de televiziune Philips. Se trimitea 100V, curent continuu pe cablurile lungi de camera si in fiecare camera exista un smps ce scotea toate tensiunile necesare camerei de luat vederi.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Problema se rezolva in felul urmator: Trimiti o tensiune continua pe doua fire peste tot la switch-uri, si acolo cate o sursa in comutatie, coboratoare de tensiune la fiecare switch. Solutia am vazut-o la un car color de televiziune Philips. Se trimitea 100V, curent continuu pe cablurile lungi de camera si in fiecare camera exista un smps ce scotea toate tensiunile necesare camerei de luat vederi.

eu trimit 120v si la fiecare sw am cate o sursa care imi scade la 9v. Am 70 de switchuri alimentate asa din 3 surse in comutatie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări