Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am si eu mare problema:(((

Vizitator sabin

Postări Recomandate

Vizitator sabin

:cry: am un amplificator(putere)"soundking SKAA1000j"...am fost la un party ..totul perfect..duduiau boxele pur si simplu fara distorsionari etc....a doua zi cand am deschiso a facut un scurt undeva in ea dar...habar nu am...si se aude un barait in boxe :cry: ...ce poate fi?..(multumesc mult)..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mely17

2

• ROBEERT

2

• Sharky

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

Vizitator sabin

leaga intrarea la masa.Vezi daca dispare baraitul.Pe langa barait mai functioneaza? adica scoate si ceva muzica, sau baraie indiferent de ce e pe intrare ?

nu pot sa imi dau seama...:-?..deci a mers perfect..nu sa oprit din cantat..etc chestii din astea..a doua zic..poc..ff ciudat...
Link spre comentariu
Vizitator sabin

daca ai facut vreun scurtcircuit pe iesiri, ti s-au dus finalii :dadar cum ai reusit sa faci scurt? si unde?

nu am facut nici un scurt (am avut cv amplif la viata mea;) )..am pus acum..nu se aude muzica ..doar barait...
Link spre comentariu

decupleaza intrarile etajelor finale, eventual scurtcircuiteaza-le si vezi daca dispare baraitul, daca nu dispare, inseamna ca totusi sunt dusi finalii ( iti baga curent pe boxe ), ( vezi ca poate sa-ti strice si boxele ). Daca dispare baraitul, inseamna ca defectul nu se afla in etajul final, ci inaintea lui.

Link spre comentariu

Dup? simptome ai trz finali în scurtcircuit, depinde numai dac? to?i sau o parte din ei. F?r? s?-l desfaci ?i s? faci m?sur?tori nu afli exact.Ampliful ?sta nu are protec?ie? Nici siguran?e pe aliment?rile etajelor finale?Pune ni?te poze cu interiorul.

Link spre comentariu
Vizitator sabin

:cry: am un amplificator(putere)"soundking SKAA1000j"...am fost la un party ..totul perfect..duduiau boxele pur si simplu fara distorsionari etc....a doua zi cand am deschiso a facut un scurt undeva in ea dar...habar nu am...si se aude un barait in boxe :cry: ...ce poate fi?..(multumesc mult)..

Link spre comentariu

ii av400 cumva? nu prea se intelege nimica din poze... pune poze mai bine luminate... dupa cate am numarat eu cred ca 4 perechi am vazut... in fine daca scoate cc pe iesire e dus si dus ramane... daca e av400 mai bine cumperi altul decat sa il repari dupa parerea mea...

Link spre comentariu

dupa cum arata finalii par sa fie 2sc....daca ai un aparat de masura masoara finalii si vezi care sunt in scurtcircuit daca asta o fi defecu.Mai sigur ba ga amplifu in priza si conecteaza pt o secuda difu si vezi daca se deplaseaza membrana inainte sau inapoi si ramane asa at inseamna ca e ars amplificatorul daca nu se intampla asta at tre sa mai vezi.

ii av400 cumva? nu prea se intelege nimica din poze... pune poze mai bine luminate... dupa cate am numarat eu cred ca 4 perechi am vazut... in fine daca scoate cc pe iesire e dus si dus ramane... daca e av400 mai bine cumperi altul decat sa il repari dupa parerea mea...

de ce mai bine cumperi altu cand poti schimba finalii sau poate e ars altceva mai simplu. si.. nu cred ca e av 400
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări