Vizitator sabin Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 :cry: am un amplificator(putere)"soundking SKAA1000j"...am fost la un party ..totul perfect..duduiau boxele pur si simplu fara distorsionari etc....a doua zi cand am deschiso a facut un scurt undeva in ea dar...habar nu am...si se aude un barait in boxe :cry: ...ce poate fi?..(multumesc mult).. Link spre comentariu
mely17 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Nu mai conecta nici o boxa pe amplificator pana nu rezolvi problema deoarece ai curent continu pe iesire care poate sati strice boxele! Eu cu atate te pot ajuta!O seara placuta, Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 leaga intrarea la masa.Vezi daca dispare baraitul.Pe langa barait mai functioneaza? adica scoate si ceva muzica, sau baraie indiferent de ce e pe intrare ? Link spre comentariu
Vizitator sabin Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 leaga intrarea la masa.Vezi daca dispare baraitul.Pe langa barait mai functioneaza? adica scoate si ceva muzica, sau baraie indiferent de ce e pe intrare ? nu pot sa imi dau seama...:-?..deci a mers perfect..nu sa oprit din cantat..etc chestii din astea..a doua zic..poc..ff ciudat... Link spre comentariu
mely17 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Domnul Sharky te-a intrebat daca in paralel cu brumu acelela se aude si muzica? Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 daca ai facut vreun scurtcircuit pe iesiri, ti s-au dus finalii :dadar cum ai reusit sa faci scurt? si unde? Link spre comentariu
Vizitator sabin Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 daca ai facut vreun scurtcircuit pe iesiri, ti s-au dus finalii :dadar cum ai reusit sa faci scurt? si unde?nu am facut nici un scurt (am avut cv amplif la viata mea;) )..am pus acum..nu se aude muzica ..doar barait... Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 decupleaza intrarile etajelor finale, eventual scurtcircuiteaza-le si vezi daca dispare baraitul, daca nu dispare, inseamna ca totusi sunt dusi finalii ( iti baga curent pe boxe ), ( vezi ca poate sa-ti strice si boxele ). Daca dispare baraitul, inseamna ca defectul nu se afla in etajul final, ci inaintea lui. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Dup? simptome ai trz finali în scurtcircuit, depinde numai dac? to?i sau o parte din ei. F?r? s?-l desfaci ?i s? faci m?sur?tori nu afli exact.Ampliful ?sta nu are protec?ie? Nici siguran?e pe aliment?rile etajelor finale?Pune ni?te poze cu interiorul. Link spre comentariu
Vizitator sabin Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 :cry: am un amplificator(putere)"soundking SKAA1000j"...am fost la un party ..totul perfect..duduiau boxele pur si simplu fara distorsionari etc....a doua zi cand am deschiso a facut un scurt undeva in ea dar...habar nu am...si se aude un barait in boxe :cry: ...ce poate fi?..(multumesc mult).. Link spre comentariu
slave2anubis Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 ii av400 cumva? nu prea se intelege nimica din poze... pune poze mai bine luminate... dupa cate am numarat eu cred ca 4 perechi am vazut... in fine daca scoate cc pe iesire e dus si dus ramane... daca e av400 mai bine cumperi altul decat sa il repari dupa parerea mea... Link spre comentariu
GooD of BaSS Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 dupa cum arata finalii par sa fie 2sc....daca ai un aparat de masura masoara finalii si vezi care sunt in scurtcircuit daca asta o fi defecu.Mai sigur ba ga amplifu in priza si conecteaza pt o secuda difu si vezi daca se deplaseaza membrana inainte sau inapoi si ramane asa at inseamna ca e ars amplificatorul daca nu se intampla asta at tre sa mai vezi. ii av400 cumva? nu prea se intelege nimica din poze... pune poze mai bine luminate... dupa cate am numarat eu cred ca 4 perechi am vazut... in fine daca scoate cc pe iesire e dus si dus ramane... daca e av400 mai bine cumperi altul decat sa il repari dupa parerea mea... de ce mai bine cumperi altu cand poti schimba finalii sau poate e ars altceva mai simplu. si.. nu cred ca e av 400 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum