Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator pentru chitara bass

Vizitator picnic

Postări Recomandate

Vizitator picnic

Salut,De curand am achizitionat o statie tip combo pentru chitara bass, manufacturata de cineva folosind un amplif Club 35+35W de la Electronica Industriala. M-am gandit sa-i fac un upgrade si am inceput prin a-i inlocui difuzorul cu un HP15S. Pasul urmator a fost sa rebobinez transformatorul (care are cam 100W) pt a alimenta un etaj fibal cu +/- 50V. Am cumparat un kit Quad 405 (2N3773) dar nu imi place cum se aude pe instrument. As vrea sa folosesc un alt amplif final de putere 80 - 100w (cu tranzistori) dar nu stiu care ar fi mai potrivit. Astept sfaturi de la voi in aceasta privinta. Cu multumiri anticipate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Adrian_BBS

1

• Blacksmith

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator picnic

Multumesc pt link.Pe moment cred ca o sa mai incerc cu kit-ul Quad 405. M-am uitat mai atent si am vazut multe valori de rezistente diferite fata de schema data de ei. Am studiat putin topicul dedicat, si am sa incerc ceva modificari asa cum au prezentat alti useri. Pentru preamplif am gasit si eu o schema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări