altuser Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Salut, am gasit o solutie (de fapt mi-am reamintit-o) care pare destul de eleganta pentru o retea de calculatoare in locuinta. Este vorba de folosirea adaptorului produs de Philips (SYE5600/00). Mi se pare la fel de ok ca o retea wireless.Nu stiu inca pretul adaptorului (sunt disponibile 3 modele).Daca a folosit cineva asa ceva si ar putea face niste observatii, cred ca ar fi binevenite pentru cei interesati. Eu SUNT interesat.Multumesc. Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 ... dac? re?eaua electric? din locuin?? nu este 100% identic? cu ce are nevoie chipul ?la, vei avea probleme!!!?i având în vedere cum se munce?te pe ?antierele patriei... Link spre comentariu
altuser Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 reteaua electrica e ok, cel putin in apartament.Linkul de unde se pot afla detalii:http://www.consumer.philips.com/consumer/ro/ro/consumer/cc/_categoryid_PC_NETWORKING_CA_RO_CONSUMER/#/consumer/ro/ro/consumer/cc/_categoryid_PC_NETWORKING_CA_RO_CONSUMER/. Link spre comentariu
danb1974 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Tre sa fie toate prizele pe aceeasi faza (de obicei sint, dar stiu si apartamente de bloc in care se intra pe trifazic si sint care cum)Viteza n-o sa te dea pe spate, ma astept sa fie comparabil cu un wireless. Link spre comentariu
altuser Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 m-am linistit, cei de la philips romania mi-au raspuns ca asa ceva nu s-a mai importat din 2007, probabil nu a avut cautare prin romanica, nu stiu daca mai sunt pe undeva prin comert. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum