Vizitator asd Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Salutare. Poate ati mai intalnit si voi problema care o detailez putin:Am un laptop ibm t42 de vreo 3 ani. Folosesc windows si linux. Pana acum nu au fost probleme. Am reinstalat windowsul cand am vrut, dar acum nu ma mai lasa. Boteaza dupa dvd afiseaza: "setup is inspecting your computer" dupa care se face bezna si ramane asa pana il sting.Aveti vreo idee? Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 vezi ca daca zici ca ai avut linux-ul instalat pe el, trebuie sa-l formatezi de cateva ori. incearca sa-i dai stergere de partitii, creari partitii, formatari de partitii ( de cateva ori ), ca sa-l " ametesti ", ca asa-i linuxul, e foarte pacatos la formatare. aceste operatii iti recomand sa le faci cu " Partition Magic ". Sau vezi sa nu ai vreo defectiune la placa cu invertoarele.succes!!! Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 îmi vine greu s? cred c? e de la linux!!!mai ales c? eu folosesc pentru parti?ion?ri gparted, ?i de ani buni de-acuma, ?i n-am avut probleme decât atunci când hdd-ul era pe duc?, sau de-a dreptul defect!!!booteaz? cu un livecd oarecare, f?r? s? faci nimic, ?i vezi dac? se întunec? iar ecranul, ?i r?mâne a?a...setupul de windows face ni?te teste video, s? identifice chipsetul ?i "ce ?tie el", dac? ai probleme la partea aia, acolo se aga??!!!dac? livecd-ul e mai nou, are un gparted sau qtparted care "?tie" s? citeasc? ?i s? formateze ntfs-uri, vezi dac? po?i ?terge parti?iile ?i le po?i reface, formatându-le corespunz?tor.nu uita s? marchezi parti?ia de bootare a windowsului activ? (cic? xp ?tie s? booteze din orice parti?ie, îns? personal am avut probleme dac? nu-l puneam pe prima parti?ie primar? a primului hdd!!!) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum