Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MODULATOR VIDEO.. cum il alimentez.?? URGENT!!

Postări Recomandate

salut..as dori daca ma poate ajuta cineva cu tensiunile de alimentare da la acest modulator din cate stiu eu.. de la stanga la dreapta pini sunt asa..: 1 AUDIO 2 VOLT + ( sa fie 5 volti ??) 3 VIDEO 4 AUDIO ( in cazul in care pinul de audio nu este conectat la placa in punctul 1 il regasim la punctul 4) si 5 este volt +??? 5 sau 12 volti..??? Mai exista un model de modulator dar la acela am schema.multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• CV-03-BTF

4

• ROBEERT

1

pe modulator scrie.. ENC-87854-1 74 2BA din pacate nu stiu de la ce video provine intrucat e demontat de multa vreme... imi trebuie pentru o aplicatie cu o camera de supraveghere...

Link spre comentariu

l-am alimentat cu 5 volti... pe partea de modulator... in Tv imi apare semnalul de test .. cele 2 bare... dar nu o memoreaza ca si canal tv... ( sare ) Daca comut pe video imi apar numai niste dungi... iar pe alt modulator o imagine neinteligibila.. Tv si camera de supraveghere sunt noi..!!! Sa nu fie semnalul destul de puternic.. e nevoie de o mica amplificare..??? cum???

am incercat si cu acest tip de modulator. ... http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DN

cu acelasi rezultat

Link spre comentariu

l-am alimentat cu 5 volti... pe partea de modulator... in Tv imi apare semnalul de test .. cele 2 bare... dar nu o memoreaza ca si canal tv... ( sare ) Daca comut pe video imi apar numai niste dungi... iar pe alt modulator o imagine neinteligibila.. Tv si camera de supraveghere sunt noi..!!! Sa nu fie semnalul destul de puternic.. e nevoie de o mica amplificare..??? cum??? am incercat si cu acest tip de modulator. ... http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DN cu acelasi rezultat

AM STABILIT ... modulatorul din fotografie se alimenteaza cu 12 volti ( pinul 2 ) in acest moment am imagine foarte buna in cazul in care aplic un semnal de la un receptor satelit...dar.... nu-mi afiseaza nimic in cazul in care aplic semnalul de la camera de supraveghere....Banuiesc ca am nevoie de o mica amplificare video..Imi poate recomanda cineva o schema simpla..?? sau intuieste cineva care este problema cu camera de supraveghere..?? ( aceasta este incontinuare in stare perfecta de functionare.) Pe placa de la video ( de unde am demontat modulatorul ) am observat ca semnalul video trece printr-un tranzistor C838 dupa cum urmeaza... emitorul la modulator ;colectorul la 12 v ;iar semnalul video dinspre placa in baza.. intre baza si colector este o rezistenta de 10 k... cum ma sfatuiti mai departe..???
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări