Romica_t Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Acest difuzor,ar da rezultate bune intr-o incinta VTP?Fs=20.8HzQts=0.22Qes=0.23Qms=4.5Vas=220LDiametrul este de 10"-model Tannoy HPD295A.M-am gandit la un acordaj la 40Hz,sa nu fie prea mare cutia. Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Tannoy-urile in cauza pot fi folosite in horn (BLH) dar si in VTP!@Quasimodo,O observatie de ordin general valabil: intre tweeter si medie (mid-bass sau woofer) se pastreaza o distanta CAT MAI MICA!Desigur, daca se poate montati tweeterele inafara axei incintei, in oglinda stanga/dreapta! Link spre comentariu
vidax Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Intrebare adresata domnului Mateescu(VTP):difuzorul Visaton BG 20 8OHM ar fi bun pentru incinta VTP?.Pare a avea un pret bun. Link spre comentariu
Romica_t Postat Februarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2009 M-am apucat de reflex deja,una din boxe e gata.O sa revin cu poze. Link spre comentariu
since Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 cant pui poze? Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Intrebare adresata domnului Mateescu(VTP):difuzorul Visaton BG 20 8OHM ar fi bun pentru incinta VTP?.Pare a avea un pret bun. Sigur, poti sa-l folosesti in VTP! Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 16, 2009 Partajează Postat Februarie 16, 2009 DE UZ GENERAL:- distanta mica intre midwoofer si tweeter este generata de necesitatea integrarii sonore si a reducerii defazajelor undelor emise de cele doua traductoare;- montarea decalata fata de axa incintei este necesara pentru reducerea difractiilor ce apar la montarea simetrica;- pentru echidistanta intre incinta si urechea ascultatorului se recomanda deasemenea montarea decalat si in oglinga (stanga-dreapta)- la prima poza , pentru evitarea difractiilor, incinta are margini rotunjite cu raza mare (circa 50 mm)- la a II-a, producatorul a facut compensari din calculul filtrului, lucru ce nu e la indemana amatorilor fara programe scumpe si o serie de alte masuratori. Link spre comentariu
VTP Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Citeste, cu ajutorul lui gogu' ce trebuie: stiinta nu poate veni in pastile! Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Intentionez sa-mi fac si eu o pereche de incinte VTP cu niste difuri chinezesti de 8''. In prezentarea din excel parca nu se brodeste latimea planului inclinat. Ceva sugestii? Link spre comentariu
VTP Postat Iunie 9, 2009 Partajează Postat Iunie 9, 2009 Intentionez sa-mi fac si eu o pereche de incinte VTP cu niste difuri chinezesti de 8''. In prezentarea din excel parca nu se brodeste latimea planului inclinat. Ceva sugestii?Lasa distanta egala intre fata, spate si capacul superior si obtii lungimea peretelui inclinat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum