Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiect incinta VTP

Romica_t

Postări Recomandate

Acest difuzor,ar da rezultate bune intr-o incinta VTP?Fs=20.8HzQts=0.22Qes=0.23Qms=4.5Vas=220LDiametrul este de 10"-model Tannoy HPD295A.M-am gandit la un acordaj la 40Hz,sa nu fie prea mare cutia.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

5

• Romica_t

2

• vidax

1

• since

1

Top autori în acest subiect

Tannoy-urile in cauza pot fi folosite in horn (BLH) dar si in VTP!@Quasimodo,O observatie de ordin general valabil: intre tweeter si medie (mid-bass sau woofer) se pastreaza o distanta CAT MAI MICA!Desigur, daca se poate montati tweeterele inafara axei incintei, in oglinda stanga/dreapta!

Link spre comentariu

DE UZ GENERAL:- distanta mica intre midwoofer si tweeter este generata de necesitatea integrarii sonore si a reducerii defazajelor undelor emise de cele doua traductoare;- montarea decalata fata de axa incintei este necesara pentru reducerea difractiilor ce apar la montarea simetrica;- pentru echidistanta intre incinta si urechea ascultatorului se recomanda deasemenea montarea decalat si in oglinga (stanga-dreapta)- la prima poza , pentru evitarea difractiilor, incinta are margini rotunjite cu raza mare (circa 50 mm)- la a II-a, producatorul a facut compensari din calculul filtrului, lucru ce nu e la indemana amatorilor fara programe scumpe si o serie de alte masuratori.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Intentionez sa-mi fac si eu o pereche de incinte VTP cu niste difuri chinezesti de 8''. In prezentarea din excel parca nu se brodeste latimea planului inclinat. Ceva sugestii?

Link spre comentariu

Intentionez sa-mi fac si eu o pereche de incinte VTP cu niste difuri chinezesti de 8''. In prezentarea din excel parca nu se brodeste latimea planului inclinat. Ceva sugestii?

Lasa distanta egala intre fata, spate si capacul superior si obtii lungimea peretelui inclinat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări