Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta Sateliti

Rotty

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

6

• Rotty

5

• Badman

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Tu întîi faci cutiile ?i apoi cau?i difuzoare pentru ele? Trebuie invers, întîi sapi s? vezi ce difuzoare se apropie ca sunet de preferin?ele tale, vezi diferen?ele dintre ele, cau?i opinii ale celor care au f?cut incinte cu ele etc ?i abia apoi î?i faci cutiile.

Link spre comentariu

Crede-ma cand iti spun ca trebuie sa iti fixezi un buget!De unde sa stiu eu cand sare calu la tine? Poate esti miliardar!Stablileste un buget fix dupa care sa putem lucra si sa iti putem face niste recomandari realiste pe care sa tii le poti permite!

Link spre comentariu

1mil, 1mil juma e de ajuns :-?

Ah...si eu care ma gandeam la un filtru care costa 2 mil bucata. :bataie O inalta frumoasa de la Hi-VI care e 2x bugetu tau.Vezi dc ti-am zis sa iti faci buget.... :aut: Tie practic iti trebuie 6 difuzoare ....de 150 lei :nebunrau: Daca o scoatem si pe asta sa iasa bine chiar suntem valabili.O sa ma uit sa vad ce se poate dar sa nu te astepti la avioane nici macar la dinalea de hartie. :nas:
Link spre comentariu

nush ce zici tu de 6 difuzoare :-@ pentru satelit

Ai zis ca vrei sa iti faci 2 sau 3 sateliti, prostutul de mine s-a gandit ca or sa fie pe 2 cai....adica 2 difuzoare! 2difuzoare/ cutie X 3 cutii = 6 difuzoare :aplauze

in fine si 2mil un filtru :)) sa fim seriosi 2 3 bobine si cateva piese :-@ fie ... ...2mil :rade:

Din moment ce ai alocat 150 lei pt toate nici nu ma mir de raspunsul tau :rade: PS: nu stiu ce sa iti recomand de banii aia si vad ca nici altcineva nu se inghesuie cu pareri. Daca chiar te plictisesti cumparati 3 difuzoare auto pe 2 sau 3 cai si atunci nu vei avea 6 difuzoare...vei avea 3.Bafta!
Link spre comentariu

Da iti mai spun odata! Sa nu te astepti la avioane de la difuzoarele astea care se incadreaza cat de cat in bugetu tau! Vezi sa iti ramana bani si de ceva filtre! Sunt tot acolo la telecomenzi filtre de la 15lei- 45lei ceva de genu....alegeti difuzoarele si dupaia vedem ceva filtru.....Sau facem si mai low cost, un filtraj doar cu niste conzi pe inalta si gata. :nas:

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator catelu98

1mil, 1mil juma e de ajuns :-?

Ah...si eu care ma gandeam la un filtru care costa 2 mil bucata. :bataie O inalta frumoasa de la Hi-VI care e 2x bugetu tau.Vezi dc ti-am zis sa iti faci buget.... :aut: Tie practic iti trebuie 6 difuzoare ....de 150 lei :nebunrau: Daca o scoatem si pe asta sa iasa bine chiar suntem valabili.O sa ma uit sa vad ce se poate dar sa nu te astepti la avioane nici macar la dinalea de hartie. :nas:
http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=2085http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=2082
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări