Rotty Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Am facut 3 cutii acu ceva timp si am dat de ele prin casa, vreau sa fac 2 sau 3 sateliti ce parere aveti de ele, cum vi se par :-?am 2 mai mici si una mai mare... Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Tu întîi faci cutiile ?i apoi cau?i difuzoare pentru ele? Trebuie invers, întîi sapi s? vezi ce difuzoare se apropie ca sunet de preferin?ele tale, vezi diferen?ele dintre ele, cau?i opinii ale celor care au f?cut incinte cu ele etc ?i abia apoi î?i faci cutiile. Link spre comentariu
Rotty Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 nu aveam ce sa fac altceva , cutiile astea mici leam facut din marginile ramase de la mobila care am facuto in bucatarie ... am ramas cateva fasii si am reusit sa fac astea ... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Ai bani de difuzoare? sau le vrei gratis? Bugetu?? Link spre comentariu
Rotty Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 de bani fac eu rost :P dar totusi sa nu sara calu... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Crede-ma cand iti spun ca trebuie sa iti fixezi un buget!De unde sa stiu eu cand sare calu la tine? Poate esti miliardar!Stablileste un buget fix dupa care sa putem lucra si sa iti putem face niste recomandari realiste pe care sa tii le poti permite! Link spre comentariu
Rotty Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 1mil, 1mil juma e de ajuns :-? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 1mil, 1mil juma e de ajuns :-?Ah...si eu care ma gandeam la un filtru care costa 2 mil bucata. O inalta frumoasa de la Hi-VI care e 2x bugetu tau.Vezi dc ti-am zis sa iti faci buget.... Tie practic iti trebuie 6 difuzoare ....de 150 lei Daca o scoatem si pe asta sa iasa bine chiar suntem valabili.O sa ma uit sa vad ce se poate dar sa nu te astepti la avioane nici macar la dinalea de hartie. Link spre comentariu
Rotty Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 nush ce zici tu de 6 difuzoare :-@ pentru sateliti ... in fine si 2mil un filtru ) sa fim seriosi 2 3 bobine si cateva piese :-@ fie ... ...2mil Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 nush ce zici tu de 6 difuzoare :-@ pentru satelitAi zis ca vrei sa iti faci 2 sau 3 sateliti, prostutul de mine s-a gandit ca or sa fie pe 2 cai....adica 2 difuzoare! 2difuzoare/ cutie X 3 cutii = 6 difuzoare in fine si 2mil un filtru ) sa fim seriosi 2 3 bobine si cateva piese :-@ fie ... ...2mil Din moment ce ai alocat 150 lei pt toate nici nu ma mir de raspunsul tau PS: nu stiu ce sa iti recomand de banii aia si vad ca nici altcineva nu se inghesuie cu pareri. Daca chiar te plictisesti cumparati 3 difuzoare auto pe 2 sau 3 cai si atunci nu vei avea 6 difuzoare...vei avea 3.Bafta! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 9, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 9, 2009 stiu eu ce poti folosi uite aici www.telecomenzi.ro pui in ele de ce ai bani... Link spre comentariu
cosmin_h Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 sau ca sa fie toata treaba low cost poti sa iti iei cum sunt cele din arhiva. Daca te intereseaza cat costa si unde le gasesti de cumparat dami un pm Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Da iti mai spun odata! Sa nu te astepti la avioane de la difuzoarele astea care se incadreaza cat de cat in bugetu tau! Vezi sa iti ramana bani si de ceva filtre! Sunt tot acolo la telecomenzi filtre de la 15lei- 45lei ceva de genu....alegeti difuzoarele si dupaia vedem ceva filtru.....Sau facem si mai low cost, un filtraj doar cu niste conzi pe inalta si gata. Link spre comentariu
Vizitator catelu98 Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 1mil, 1mil juma e de ajuns :-?Ah...si eu care ma gandeam la un filtru care costa 2 mil bucata. O inalta frumoasa de la Hi-VI care e 2x bugetu tau.Vezi dc ti-am zis sa iti faci buget.... Tie practic iti trebuie 6 difuzoare ....de 150 lei Daca o scoatem si pe asta sa iasa bine chiar suntem valabili.O sa ma uit sa vad ce se poate dar sa nu te astepti la avioane nici macar la dinalea de hartie. http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=2085http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=2082 Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 catelu98 si ce vroiai sa arati cu astA? Ca stii cauta pe net ? Mai cauta...ca vei gasii filtre si cu 10 lei dar alea sa le folosesti tu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum