Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

buna incinta ? :D

Vizitator kY7z

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

2

• kai

1

• titro

1

Top autori în acest subiect

ce-am intrebat io shi tu ma iei cu transmision line-uri shi goarne :d ii buna asha in principiu, sau nu ? :|

Mie mi se pare ca Sharky ti-a raspuns exact la ce ai intrebat tu. Orice incinta, cu atat mai mult un horn, trebuie proiectata dimensional in functie de difuzorul folosit.Mai bine spune ce difuzoare vrei sa folosesti si atunci poate ca cineva o sa isi faca timp sa iti simuleze o incinta horn potrivita pt difuzorul tau.
Link spre comentariu

Cred ca incinta aia e de la mine. Difuzorul parca e cobra 8". Din pacate incinta e calculata numai in functie de diametru si fs pentru ca alti parametrii nu are. Oricum cu un fs=110Hz, parca atat e, nu prea faci mare brinza.

Link spre comentariu
Vizitator m_maxx

cat ai dat pe dif alea 500k lei?

singurul lucru la care le poti folosi sunt doar niste incinte de chitara si cam atat.

daca vrei sa faci ceva bun lasa`le sau dale cuiva ( daca ai noroc ) eu am luat doua dif de genul asta acum doi ani si acum prind praf prin boxa.

Axeaza`te pe Visaton ca pentru astea nu gasesti nici macar parametrii.

poate stii sau poate nu dar chiar daca doua dif arata identic asta nu inseamna ca suna identic nu`i asa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări