Vizitator strutu Postat Iulie 9, 2004 Partajează Postat Iulie 9, 2004 Salut!De ceva vreme am intrat in posesia cartii tehnice de la difuzoarele pe care le-am achititionat gata asamblate in 2 incinte cu doua cai (singurul filtru fiind un condensator nepolarizat pe difuzorul de inalta) de la un amic. In catalog volumul la incinta pt difuzoarele astea este aproape la jumatate din cat sunt facute de fostul proprietar ( si portul de bass-reflex este mai mic). Intrebarea mea este : se inrautateste cu ceva raspunsul in gama frecventelor joase, folosind un volum aproape dublu pt incinta.Ce filtru as putea folosi (cumpara) pt a-mi introduce in sistem si 2 difuoare de medii (se simte lipsa lor in spectru). Ceva recomandari pt dif de medii (marca , putere, magazin, Constanta).Cum pot sa atasez o copie de pe catalog pe forum? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat August 16, 2004 Partajează Postat August 16, 2004 Salut!Intrebarea mea este : se inrautateste cu ceva raspunsul in gama frecventelor joase, folosind un volum aproape dublu pt incinta.Ce filtru as putea folosi (cumpara) pt a-mi introduce in sistem si 2 difuoare de medii (se simte lipsa lor in spectru). Ceva recomandari pt dif de medii (marca , putere, magazin, Constanta).Cum pot sa atasez o copie de pe catalog pe forum?In principiu daca boxa este mai mare nu se inrautateste sunetul, problema intervine cand volumul incintei este mai mic decat necesar.Daca vrei sa ai boxe bune atunci un filtru costruit de tine este cel mai bunDifuzoare de medii excelente gasesti la http://www.visaton.ro de exemplu W130 este un difuzor bun pentru medii.Despre atasare fisiere vezi ca este la toate sectiunile "file server" citeste acolo cum poti face acest lucru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum