Electron Postat Decembrie 8, 2003 Partajează Postat Decembrie 8, 2003 C-am ce avantaje au incintele active in comparatie cu cele clasice?Astept informatii.. Link spre comentariu
Vizitator radu103 Postat Decembrie 8, 2003 Partajează Postat Decembrie 8, 2003 ai totul intr-o cutie.. :shock: astept oameni mai destepti ca mine..ca sunt curios si eu.. Link spre comentariu
Vizitator Silent Postat Ianuarie 12, 2004 Partajează Postat Ianuarie 12, 2004 Hmm... nu cred ca ai chiar totul intr-o cutie :PO boxa activa desteapta are amplif separat pe fiecare difuzor, deci nu foloseste filtre... decit inainte de amplificare.Evident ca mai trebuie un preamplificator si o sursa de sunet...O boxa activa si mai desteapta are intrare sp/dif si face separatia de frecvente in domeniul digital... :wink: Link spre comentariu
Electron Postat Ianuarie 15, 2004 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2004 Ce CI ar fi bun care sa sune foarte bine la frecvente inalte??? Link spre comentariu
Vizitator Ninnurta Postat Decembrie 2, 2004 Partajează Postat Decembrie 2, 2004 Verificati va rog Celestion Roadstar ...dak e vorba de active/pasive! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum