Rotty Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Am un difuzor de la BM cu diametru de 28cm in urmatoarea incinta. Inca nu am testat pe un final mai puternic de 15w acest dif.Ce parere aveti de incinta pe care am facuto :-? inauntru este gol nu am bagat nimic (melana sau altceva) trebuie sa introduc ceva :-?Sa specific. in spate am o portiune de 9cm gol. nu mi-a ajuns materialu cand am construit si a ramas un gol acolo ... are vreo influenta negativa :-?Daca trebuie sa acopar acea gaura, trebuie sa fac vreo aerisire apoi pe undeva cum au incintele de la sistemele 5.1 de se cumpara? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 La nici o intrebare la care ai spus...noi nu iti putem raspunde cu o oarecare precizie deoarece nu ai Parametrii T/S Am mai vazut discutii despre acest difuzor pe forum si parca si parametrii, foloseste functia Search ! Link spre comentariu
Rotty Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 nu stiu ce sa caut si cum adica... dau search dif BM sau ) daca ai cumva un link ceva sau daca sti pe unde se afla... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Pai da... Tu trebuie sa gasesti parametrii T/S ai difuzorului....am cautat si eu un pic da nu prea am gasit....ce-i drept nu m-am omorat cu cautatul, poate totusi se gaseste cineva pe aici care are parametrii. Stiu sigur ca s-a mai discutat despre difuzorul asta undeva pe forum..si erau si ceva parametrii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum