Vizitator Andrew Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Salut ! Vreau sa-mi fac un woofer cu dif. sal sa3050 si nu ma pricep sa lucrez cu winISD si programele celelalte.mi-am prins urechile in ele.V-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu dimensiunile cutiei si ale tuburilor (sau "porturi" cum se numesc). Parametrii difuzorului: http://www.sal.hu/termekdokumentumok/03134_03_01.pdf Va multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Vizitator Andrew Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Am omis sa spun sau volumul incintei!! Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Cauta pe site la ei. Au proiecte pentru difuzoarele lor. Link spre comentariu
Vizitator Andrew Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Cauta pe site la ei. Au proiecte pentru difuzoarele lor.Daca as cunoaste limba ungurilor as putea sa caut .Am intrat in toate submeniurile si n-am gasit nici o boxa cu dif meu. Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 cand mai ai un site ce nu poti citii limba, foloseste cu incredere http://translate.google.com poftim http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0= Link spre comentariu
Vizitator Andrew Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Multumesc adircf pentru timpul acordat.Am cautat pe site-u lor dar sa mor daca am gasit ceva.Ori sunt sunt chior ori chiar nu exista.Nici o boxa de acolo nu are difuzorul meu.As ruga pe cineva care stie sa lucreze cu programele dedicate incintelor sa-mi raspunda si mie.(am incercat eu cu winISD si mi-a dat un volum de 205 litri cu 2 tuburi de 40 cm lungime respectiv 10 cm in diametru si imi este cam greu de crezut.stiam ca un dif de 12" ar avea o cutie de 70-80 litri.)P.S. : e primul meu "proiect" Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 da un ochi pe aici. pana la urma nici eu nu l-am gasit pe site, dar am intrebat in stanga si-n dreapta ca stiam ca cineva trebuie sa-l aiba. Link spre comentariu
Vizitator Andrew Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Aveam si eu ala ( nu asa complet ), dar mersi oricum.P-acolo scrie cam de 60 de litri.M-am bagat prin BassBox 6 pro si imi spune ca "we recommend trying a closed box"...dar nu prea as vrea.Asa ca am ales ce-i in poza de mai jos.e mult 94 de litri?si ma gandeam la 2 porturi de 6.5 cm / 20 cm . ce ziceti? Link spre comentariu
Vizitator Andrew Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Da-ti-va si voi cu parerea, va rog... :smt090Am vazut ca SAL-urile nu sunt cine stie ce dar nu dispun de fonduri sau de timp ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum