Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinta pentru SAL SA3050

Vizitator Andrew

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

3

Vizitator Andrew

Cauta pe site la ei. Au proiecte pentru difuzoarele lor.

Daca as cunoaste limba ungurilor as putea sa caut :) .Am intrat in toate submeniurile si n-am gasit nici o boxa cu dif meu.
Link spre comentariu
Vizitator Andrew

Multumesc adircf pentru timpul acordat.Am cautat pe site-u lor dar sa mor daca am gasit ceva.Ori sunt sunt chior ori chiar nu exista.Nici o boxa de acolo nu are difuzorul meu.As ruga pe cineva care stie sa lucreze cu programele dedicate incintelor sa-mi raspunda si mie.(am incercat eu cu winISD si mi-a dat un volum de 205 litri cu 2 tuburi de 40 cm lungime respectiv 10 cm in diametru si imi este cam greu de crezut.stiam ca un dif de 12" ar avea o cutie de 70-80 litri.)P.S. : e primul meu "proiect"

Link spre comentariu
Vizitator Andrew

Aveam si eu ala ( nu asa complet ), dar mersi oricum.P-acolo scrie cam de 60 de litri.M-am bagat prin BassBox 6 pro si imi spune ca "we recommend trying a closed box"...dar nu prea as vrea.Asa ca am ales ce-i in poza de mai jos.e mult 94 de litri?si ma gandeam la 2 porturi de 6.5 cm / 20 cm . ce ziceti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări