Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie de ceva ajutor pt un radio-cd panasonic

Postări Recomandate

Detin un radio-cd modelul panasonic cq-c310an.Acest radio-cd inainte sa ajunga pe mana mea a fost pe mana unui meserias care i-a dezlipit mufa de alimentare iar eu acum trebuie sa-i pun toate firele fara mufa. Acum va cer ajutorul vostru cu o schema sau ceva sfaturi...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AlpHso

2

• vsurducan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Detin un radio-cd modelul panasonic cq-c310an.Acest radio-cd inainte sa ajunga pe mana mea a fost pe mana unui meserias care i-a dezlipit mufa de alimentare iar eu acum trebuie sa-i pun toate firele fara mufa. Acum va cer ajutorul vostru cu o schema sau ceva sfaturi...

In general, daca aparatul este functional (presupun ca este un aparat pentru masina ca nu precizezi in intrebare), un electronist cu pretentii medii de experienta in domeniu nu are nevoie de schema pentru aceasta operatie. Pasii pe care i-as face eu sunt urmatorii:- dezansamblarea capacelor pentru acces complet la PCB- identificarea masei (conectata la sasiul aparatului)- identificarea tensiunilor de alimentare (de obicei sunt doua, una direct si a doua prin intrerupatorul potentiometrului de volum la +12V baterie)- identificarea numarului de difuzoare (doua sau patru prin potentiometru de balans de 5-10 ohm) pe baza conexiunilor de la finalii audioCruciala este alimentarea corecta, utilizarea unei surse profesionale cu limitare de curent programabil pentru aceasata operatiune salveaza de obicei aparatul de la defectiuni iremediabile.succes!
Link spre comentariu

Intradevar este unu de masina dar nu cred ca modelul amintit mai sus are intrerupator pe pontentiometru de volum,cat despre balanas... e digital si da are 4 canale cu un tda 7386. negativul , +12v si firele pt difuzoare le-am gasit eu.Totusi nu pot sa merg pe ghicite acolo si sa leg si restul firelor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări