Rotty Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Salut, am si eu cativa IRF840 si as vrea sa stiu daca sunt buni de ceva daca pot face ceva bun cu ei :-?O schama sau mai multe daca stiti sau daca aveti careva :x Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Cam micu?i, dar caut? mai sus la scheme, parc? era una cu n-mos. http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/fairchild/IRF840.pdf Link spre comentariu
Rotty Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 da, dar la aia cu n-mos trebuie irf240 :-? merge sa pun irf840 in loc de irf240 :-? Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Chiar daca au parametri diferiti va merge si cu IRF840 .E adevarat ca pentru a obtine puterea echivalenta trebuie sa pui mai multi IRF840 in paralel .Nu fi ingrijorat de problema asta : pune mana si fa schema aia si o sa vezi ca merge perfect cu IRF840. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Da, eventual dac? folose?ti boxe de 8Ohmi, merg pu?i mai pu?ini, tot atî?ia cî?i sînt ?i 240 în schem?. Link spre comentariu
Rotty Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 am facut deja un final cu IRF240 insa nu am bani acuma sa cumpar finalii... pot pune IRF840 in loc de IRF240 :-s Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 da, ii poti pune, citeste ce sa discutat mai sus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum