Rotty Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 acum am vazut... sa vad daca mai functioneaza osciloscopu din camara :-? semnal cred ca pot baga cu aparatu de masura :-? poate reusesc sa aflu parametri Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 7, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 7, 2009 Nu trebuie sa determine parametrii pentru ca Ciare ii are. Ce difuzor zici ca ai ? Link spre comentariu
since Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Nu trebuie sa determine parametrii pentru ca Ciare ii are. Ce difuzor zici ca ai ? http://www.ciare.com/pdf/catalogo/PW455.pdf Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 7, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 7, 2009 acum am vazut... sa vad daca mai functioneaza osciloscopu din camara :-? semnal cred ca pot baga cu aparatu de masura :-? poate reusesc sa aflu parametri Nu ai nevie de osciloscop, uite aici http://www.speakerworkshop.com/SW/Download.htmhttp://www.ciare.com/pdf/catalogo/PW455.pdfFoarte bun difuzoarul la ala ii trebui incinta sub 100 Litri dar nu e bun pentru subwoofer, este bun pentru satelit pe 2 cai in sisteme profesionale de sonorizari Link spre comentariu
Rotty Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Vasile daca mi-ai zice si cum se foloseste acest program in mare ce trebuie sa fac :-? ca imi cam prind urechile in el ... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 7, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 7, 2009 Programul ala este destul de complex asa ca intai poti incepe prin a citi ce scrie pe situl ala si help-ul lui, nu se poate explica in 2 cuvinte cum si ce sa faci Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Semnal se poate da ?i cu WinISD, plus c? are interfa?a mai simpl? decît Speaker Workshop. Link spre comentariu
since Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 multumesc, de discutie.. se poate inchide topic, de cateva raspunsuri nu se mai vorbeste de ce am eu nevoie ;)foarte frumos! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 7, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 7, 2009 Am sa fac curand curat aici si se poate discuta in continuare depre problema ta Link spre comentariu
since Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Am sa fac curand curat aici si se poate discuta in continuare depre problema taMultumesc! Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Dac? e mai mare cutia decît trebuie, po?i s?-i mai mic?orezi din volum b?gînd ceva în?untru, de exemplu. Link spre comentariu
since Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 Dac? e mai mare cutia decît trebuie, po?i s?-i mai mic?orezi din volum b?gînd ceva în?untru, de exemplu.daca as alege alt difuzor, de ce as mai micsora cutie?!pacat ca cei de la P.Audio nu au si in Italia magazine :( Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 7, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 7, 2009 Nu au magazin si in italia pentru ca in italia se produc difuzoare mult mai bune si cam tot la acelasi pret RCF, Ciare, 18Siund si altii Link spre comentariu
since Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 pai stiu ca se produc RCF, Ciare, 18Siund dar de ce nu imi recomanzi ceva difuzoare, ca cei de la Ciare au numai cateva... cei de la RCF, 18Siund am vazut ca au o gama mai larga? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum