Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa fac un subwoofer!

since

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• since

13

• Badman

7

• ratza

3

• Rotty

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

• Administratori

acum am vazut... sa vad daca mai functioneaza osciloscopu din camara :-? semnal cred ca pot baga cu aparatu de masura :-? poate reusesc sa aflu parametri :d

Nu ai nevie de osciloscop, uite aici http://www.speakerworkshop.com/SW/Download.htm
Foarte bun difuzoarul la ala ii trebui incinta sub 100 Litri dar nu e bun pentru subwoofer, este bun pentru satelit pe 2 cai in sisteme profesionale de sonorizari
Link spre comentariu
  • Administratori

Programul ala este destul de complex asa ca intai poti incepe prin a citi ce scrie pe situl ala si help-ul lui, nu se poate explica in 2 cuvinte cum si ce sa faci

Link spre comentariu

Dac? e mai mare cutia decît trebuie, po?i s?-i mai mic?orezi din volum b?gînd ceva în?untru, de exemplu.

daca as alege alt difuzor, de ce as mai micsora cutie?!pacat ca cei de la P.Audio nu au si in Italia magazine :(
Link spre comentariu
  • Administratori

Nu au magazin si in italia pentru ca in italia se produc difuzoare mult mai bune si cam tot la acelasi pret RCF, Ciare, 18Siund si altii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări