harry Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Recunoaste cineva "minunatiile" sa-mi dea ceva caracteristici?Nu shtiu la cata amplificare sa le supun fara probleme :DLe'am scos din incinta, nu au nimic scris pe spate, nici macar seria...Shtiu doar ca au aprox 10 ani si sunt f bn intretinute... Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Mie imi par a fi niste difuzoare "fullrange" autoNu scrie nimic pe magnet? Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 tot auto mi se par si mie si sunt sigur ca am vazut pe la cineva printr-o dacie. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Sfatul meu e sa nu le supui la o putere prea mare. Is difuzoare auto cel mai probabil, Asa la o prima vedere nu au mai mult de 15-20 W. Vad ca is in niste cutii, le folosesti ca sateliti? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Sînt difuzoare auto, avea un coleg de camer? în c?min o pereche. Scria 30W pe ele, dar nu am avut tupeu s? le d?m atît. Link spre comentariu
harry Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 cred ca auto sunt ...nu au nimic pe magneti...sunt stersi...am facut rost de un amplif de 2x60...le duce lejer...ba chiar intra in clipping... Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 cum sunt legate difuzoarele ?vezi sa nu ai probleme cu impendanta ! Link spre comentariu
harry Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 nu am prbl cu impedanta...sunt serie => 4 oameni Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Stii sigur ca-s de 2 ohmi difuzoarele ?Ai 8 ohmi acolo. E... bine. Link spre comentariu
harry Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 nu am prbl cu impedanta...sunt serie => 4 oameniasha am masurat :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum