Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme receiver wireless video

Postări Recomandate

Salut,

Am prins pe mana o camera video wireless cu un receiver care trimite semnal catre un tv sau ceva similar printr-o mufa rca. Receiverul si camera merg pe 2.4Ghz in ISM de unde am posibilitatea de a comuta pe 4 canale spre a evita interferente. Problema e urmatoarea, ma gandeam sa pun o antena suplimentara, gen cele de routere wlan (din care mai am cateva) dar fata de routere sau alte chestii RF in receiverul astuia am gasit o chestie ciudata. Practic ma asteptam sa gasesc o masa si un punct cald de unde sa leg antena mea. Asa e la routere si la mai multe echipamente ce merg in ISM. Dar in cazul astuia, practic punctul cald al antenei se leaga la masa, mai exact masa montajului este antena. Observ cum din partea de amplificator video iese un traseu ce-si face frumos loc pe langa masa montajului, merge spre regiunea de pe placa unde se afla antena iar acolo e unita printr-un strap de masa montajului. Eu nu inteleg chestia asta, n-am intalnit-o nicaieri, iar in plus nu pare modificat de cineva ci e asa conceput din fabrica. Nu prea ma pricep eu la RF dar ma asteptam sa gasesc un punct de unde sa leg frumos si intuitiv antena si o masa la care sa leg masa antenei.

Are cineva idee cum merg chestiile astea?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• matzah

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări