Vizitator ballack132006 Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Buna ziua. Cine imi poate spune si mie care este diferenta intre difuzorul JBL P1220 e si JBL P1220 e II Am tot cautat pe internet dar nu prea gasesc informatii despre versiunea JBL P1220 e II Link spre comentariu
Vizitator ballack132006 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 nimeni nu stie nimic? :(mi-a spus cineva cum ca unu ar fi pe 2 ohm iar celalalt pe 4 ohmAm achizionat modelul P1220e II de la cineva si nu stiu ce impedanta are..Ideea este ca vreau sa ii construiesc o cutie cat mai "perfecta". Voi folosi acest subwoofer in masina. Preferabil este ca subwoofer-ul sa fie cat mai mic in dimenisiuni.Ma poate ajuta cineva cu niste dimensiuni? Am o mare parte a parametrilor. Am incercat programul winIsd beta dar nu stiu sa il folosesc Va multumesc Link spre comentariu
Jimmy Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 ambele difuzoare au 2ohmi Link spre comentariu
maresmircea57 Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 ambele difuzoare au 2ohmipai si atunci care este diferenta intre ele? Link spre comentariu
radue Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Trimite un mail celor de la JBL. Sigur au in baza de date ceva despre ele. Sau cauta la ei pe site la discontinued products. Link spre comentariu
Vizitator ballack132006 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Imi cer scuze dar nu stiu unde sa trimit mail. Am intrat pe site la JBL si nu am gasit nimic legat de aceste difuzoare Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 vaaaaai 20 de secunde a durat totul. http://www.jbl.com/car/product_support/ ... Region=USA baga acolo seria difuzorului si dai submit. Link spre comentariu
Vizitator ballack132006 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Poate ca m-am exprimat eu gresit. Scuze... Am gasit seria P1220e dar nu am gasit seria P1220e II modelul care il am eu :cry: Link spre comentariu
adircf Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 da mail reprezentantei din romania la jbl divizia car-audio ca trebuie sa au ceva documentatii pacolo.daca nu, da mail la firma mama.daca nu, da-i pace. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum