Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

eminance delta 15 lf !!

kappa_ii

Postări Recomandate

de ce nu ai dat si partea a doua a citatului unde spuneam ca singura metoda de a cobora cu acest difuzor intr-o incinta mica este cuplajul Izobaric. :lol:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

4

• Mircea Bartic

3

• LUCI

2

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

Vizitator artboyalex

m-am grabit ... sorry oricum lumea a citit mai mult ca sigur si stiau ca ai spus si asta !!! ... ma uit acum pe speakerplanes :lol:

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

PAudio nu se bate cu Eminence ( poate numai ca numar de unitati vandute ). Sunt doar niste competitori normali si orice competitie este in beneficiul cumparatorilor .

Link spre comentariu
Vizitator imi_tgm

Eminence este o marca ptr. buzunare cu arici.Am folosit difuri din gama Eminence si nici pe departe nu sunt cea ce spun fisa lor.Am folosit gama12,delta12(lf),delta15(lf),kappa15(lf)sigma18,omega18(acesta este cu adevarat beton).Difuzoarele nu sunt bobinate cu cupru ori aluminiu asa cum spun producatorii,sunt inchise cu cleiuri bicomponent(ca sa fii nevoit sa cumperi ori dif nou ori cit de reparatie).la toate difurile Eminence trebuie injumatatite frecventele de taiere altfel difurile nu rezista.Toate astea le spun ptr. ca toate difurile pomenite aici miau crapat desii am respecta caracteristicile producatorului, si mai spun ca nici la consteuctia si asamblarea lor producatorul nu respecta normele.Am difuri care au ruginit,ei ce mai pot spune...

Link spre comentariu

Difuzoarele Eminence sunt niste difuzoare profesionale.Producatori nu au spus niciodata ca difuzoarele au suportul bobinei cupru.Sa imi arati te rog pe site-ul producatorului une au spus asta.In mod sigur ai exploatat necorespunzator difuzoarele de ti-au "crapat"P.S.Difuzoarele Eminence sunt f bune,cine spune ca nu sunt e pe linga subiect.

Link spre comentariu

am niste eminance alpha 8A si vreu sa zic ca am dat in ele cu peste 100 w si au mers dar nu am ascultat pe perioade lungi de timp !ceea ce e bizar ca am impresia cind ma uit la difuzor ca iese membrana intr-o parte , parca este descentrat !! cred ca este doar o iluzie optica !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări