kappa_ii Postat Aprilie 9, 2005 Partajează Postat Aprilie 9, 2005 ce ma sfatuiti se merita sa imi cumpar pentru bas delta 15 lf ?sau daca exista si alte difuzoare pe care nu le stiu si sint cam in aceeasi parametri astept sfaturi !si daca poate sa faca cineva citeva simulari sa imi zica si mie cum se comporta !! Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 9, 2005 Partajează Postat Aprilie 9, 2005 PRO? sau normal? vezi ca sunt 2 variante ..PRO e mai scumpa...pt subwoofer ar merge mai bine un kappa 15..depinde cati bani vrei sa dai pe el sau poti incerca si difuri de alte firme...eminence is cam scumpe...dar ce-i drept e ca is si f bune Link spre comentariu
kappa_ii Postat Aprilie 9, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2005 pai ce alte firme ca nu prea mai sint !?vad ca cei de la p-audio nu mai zic nimic si alti distribuitori inafara de cei de la roll nu mai stiu ! Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 ce vrei sa faci cu diful ??? SUBWOOFER sau satelit ... si yo m-am gandit la delta 15 LF pentru un sub ... si mai mult ca sigur o sa-l iau Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 oricum el este punctat cu 5 stele din 5 pentru SUBWOOFER de catre astia de la eminence ... !!! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 lasa tu stelele, simuleaza-l sa vezi ce-i poate pielea :wink: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 Cine l-a cotat cu 5 stele ? :lol: :lol: :lol: :lol: Vezi ca este doar un briz-briz pus sa arate frumos pe eticheta dorsala ! Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 dc vin raspunsurile numia de la 2 DISTRIBUITORI de P Audio ... !?!?!?! care se pare ca bate EMINENCE-ul :lol: Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 Yo am incredere in EMINENCE ... care era pus intr-un top pe orum pe locul 2 dupa BEYMA ... oare i-a luat P Audio locul ?!?!?!? :lol: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Mai 25, 2005 Autor Partajează Postat Mai 25, 2005 ba eu apropocu 2 hp15w izobaric am aceeasi cutie , acelasi raspuns ! si acelasi spl ca un delta 15lf Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 si cele 5 stele sunt intr-un tabel de la ei de pe site (un INDRUMATOR) pentru alegerea difuzoarelor in functie de necesitati ... !!! Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 si puterea ??? si dc tre sa agati 2 difuri intr-o cutie cand poti sta linistit cu unul ?!?!?!? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 artboyalex, intra te rog pe prosoundweb sau speakerplans pe forumuri sa vezi ce parere au pesoanele care folosesc si P-audio si Eminence, si ai sa ajungi singur la o concluzie. Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 NEXUS zice : "Am niste parametrii masurati mai in graba (nu sunt 100% corecti), care spun clar ca nu vei putea face subwoofer din difuzorul acesta, in incinta mica.recomad HP15W pentru fullrange si satelit" ... deci nu e bun pentru SUB ... si cum ramane cu P Audio care are 3 randuri de parametrii diferiti ?!?!?! ... daaaaaa EMINENCE are BRIZ BRIZURI ... asa se zice !!! Link spre comentariu
Vizitator artboyalex Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 o sa ma uit NEXUS acum ... !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum