nicnec Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Ma ajuta cineva cu schema de Sony amplifier model TA-V5? Aceasta este http://audio-heritage.jp/SONY-ESPRIT/amp/ta-v5.html Multumesc! Link spre comentariu
nicnec Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Sau o alta schema de Sony Amplifier cu sursa in comutatie!Va rog! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Daca sursa e problema lui, mai bine bagi un traf acolo. Link spre comentariu
nicnec Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 La sursa este problema scoate cam mult asa cred eu si nu stiu ce tensiuni trebuie iar traf nu-i pot pune pentru ca nu are loc este foarte subtire carcasa . Link spre comentariu
zal Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Pune ni?te m?sur?tori, în sarcin? ?i f?r? semnal, ce tip de finali are, o poz? cu interiorul nu ar strica. Link spre comentariu
nicnec Postat Februarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2009 Finalii sunt C3012 si A1232 . Nu por sa risc sa mai masor in sarcina ca se ard finalii.O sa pun si niste foto cu ea. Link spre comentariu
nicnec Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Iata si o poza cu sursa si cu interiorul. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Cred c? ar încape un traf de tip C+C, L+L sau U+I mai plat acolo, mai ales c? nu ai multe tensiuni, probabil ai cam +/-40...45V ptr final ?i sursele de preuri, plus înc? o tensiune de cî?iva vol?i ptr logic?. Care trz finali se ard, ai sursei sau ai amplifului? Sursa în gol ce tensiuni scoate? Poate nu e ea de vin? ci ampliful. Link spre comentariu
naetv Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Amplif sony cu alimentare cu traf-poate ajuta cumva ,prin comaratie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum