Vizitator volvo Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Salut tuturor am si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute. Am o orga (sintetizator cu aranjor Roland exr e-2) si vreau sa o conectez la un amplificator dar nu se aude nimic,adica...daca misc de cablu se aude un barait.Orga am conectato prin 2 cabluri cu mufa un fel ca un jack dar groasa si mare prin iesirile stereo in/out si nu se aude nimic,Va rog ajutati-ma! Link spre comentariu
ROBEERT Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 sigur le-ai conectat corect? daca da, vezi sa nu ai cumva mufele tata sau mama defecte sau la mufele mama vreun contact imperfect sau vreun fir deslipit. ( depinde cum sunt conectate mufele mama pe placa, ori prin fire, ori lipite direct pe placa ). Link spre comentariu
danzup Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Salut tuturor am si eu o intrebare daca poate cineva sa ma ajute. Am o orga (sintetizator cu aranjor Roland exr e-2) si vreau sa o conectez la un amplificator dar nu se aude nimic,adica...daca misc de cablu se aude un barait.Orga am conectato prin 2 cabluri cu mufa un fel ca un jack dar groasa si mare prin iesirile stereo in/out si nu se aude nimic,Va rog ajutati-ma!Oricine de aici stie ceva atat de simplu si foarte banal !Daca cablul e bun si ai conectat de la iesire orga la intrare amplificator trebuie sa mearga !Daca nu merge :- e ars/defect etajul de iesire din orga SAU- e intrerupt cablul sau nu fac contact mufele cabluluiSAU- e arsa/defecta intrarea respectiva a amplificatoruluiLumea te ignora pentru ca astea sunt chestii simple de casa pionerului si mai ales nu poate nimeni sa vina la tine acasa ca sa ne dam seama ce gresesti sau e defect ! OK ? Link spre comentariu
Vizitator volvo Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Am conectat si alte cabluri si tot nu merge inseamna ca sunt defecte iesirile din orga.. o duc la un electronist ceva.Va multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum