Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitorul Silicon Graphics 1600SW

codrin

Postări Recomandate

m-am lamurit ce conector are Monitorul Silicon Graphics 1600SW , si anume OpenLDI

alte caracteristici ale monitorului:

-dispune de cea mai înalt? rezolu?ie care poate fi întâlnit? la un monitor de tip LCD: 1600x1024.

-este singurul monitor din categoria LCD cu posibilitate de ajustare a contrastului

-o alt? caracteristic? important? a monitorului Silicon Graphics 1600SW este viteza mare de r?spuns a pixel-ilor, ceea ce permite play back video ?i interac?iuni cu modele 3D, f?r? a se apela la artificii ca ghosting, etc.

-beneficiind de suportul celei de-a doua genera?ii a OpenLDI Digital Interface, monitorul permite ob?inerea unei rezolu?ii de calitate profesional?. Transferul digital de date end-to-end asigur? fiec?rui pixel în parte calitate deosebit?.

aceste informatii le-am gasit pe net intr-o sumara prezentare a monitorului

ce parere aveti, se poate monta la un computer "normal" printr-un adaptor,la standardul DVI??

exista placi de baza sau placi video cu OpenLDI si care sunt acelea?

monitorul este adus de "afara" si cred ca a functionat pe vreo unitate compatibila cu el.

MULTUMESC!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

1

• Spitfire

1

• codrin

1

Top autori în acest subiect

-dispune de cea mai înalt? rezolu?ie care poate fi întâlnit? la un monitor de tip LCD: 1600x1024. -este singurul monitor din categoria LCD cu posibilitate de ajustare a contrastului

Asta-i buna! Adica ce, un NEC 2180UX nu suporta 1920x1600?!-toate monitoarele LCD au functia de ajustare a contrastului, cu exceptia celor Eizo, unde nici nu e necesar.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator zbibanu

am si eu un monitor silicon graphics 1600sw si nu gasesc adaptor sau mufa care sa mearaga la dvi sau vga sau placa vide unde pot gasi placa video in romania ca as cumparao oricat ar fi si sunt deacord cu cele spuse de codrin e cel mai bun monitor lcd care l-am avut vreodata si il mai am ink nik nu se compara cu silicon graphics si claritatea lui mai ales timpu de raspuns dar cel mai mult ma intereseaza o placa video unde as putea gasi si pe comanda oriunde oricat ar fi . multumesc mult

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări