Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AS VREA SA CONECTEZ UN HOME CINEMA LA CALCULATOR

Vizitator rammstein24

Postări Recomandate

Vizitator rammstein24

AM UN LAPTOP ACER ASPIRE 5720Z SI AS VREA SA LEG LA EL CA SISTEM AUDIO, UN Home Cinema Samsung HT-Q9...LA EL, MAI EXACT, CEEA CE ASCULT PE CALK WINAMP - MUZICA, SA ASCULT IN BOXELE 5.1 HOME CINEMA...E POSIBIL?????? AS DORI SA STIU.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DJ_Speedy

5

• yo9hnf

4

• djlove

3

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Placa de sunet este stereo sau 5.1 ?Sistemul audio ce fel de intarri are ?In principiu iti trebuie doar niste cabluri adaptoare RCA-Jack 3.5 . ( cel din urma va intra in calculator ).

Link spre comentariu
Vizitator rammstein24

Placa de sunet este stereo sau 5.1 ?Sistemul audio ce fel de intarri are ?In principiu iti trebuie doar niste cabluri adaptoare RCA-Jack 3.5 . ( cel din urma va intra in calculator ).

laptopul are decat jack standard 3.5 iar dvd incerc sa atasez o poza pt o mai buna parere.
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator cojocariustefan

aceeasi problema, vreau sa conectez un home cinema la un laptop (laptop-ul are iesire doar stereo) iar pt dvd atasez poza ...ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Cand o sa inveti sa citesti, poate o sa vezi ca ai raspunsul mai sus cu cateva posturi...fix in topicul asta. Pana atunci, te sfatuiesc sa incepi cu abecedarul. :bataie

Link spre comentariu
Vizitator incepatorul

daca reuseam crezi ca mai postam aiurea ?? tu crezi ca nu am citit toate posturile ??? nu a mers :) ... nu sa auzit nimica in boxa :) eu vreau sa stiu daca cu mufele ce le are dvd meu se poate sau nu conecta la calculator sa se auda sunetul in boxe. amin :aut:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări