Vizitator rammstein24 Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 AM UN LAPTOP ACER ASPIRE 5720Z SI AS VREA SA LEG LA EL CA SISTEM AUDIO, UN Home Cinema Samsung HT-Q9...LA EL, MAI EXACT, CEEA CE ASCULT PE CALK WINAMP - MUZICA, SA ASCULT IN BOXELE 5.1 HOME CINEMA...E POSIBIL?????? AS DORI SA STIU. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Placa de sunet este stereo sau 5.1 ?Sistemul audio ce fel de intarri are ?In principiu iti trebuie doar niste cabluri adaptoare RCA-Jack 3.5 . ( cel din urma va intra in calculator ). Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Exist? un singur r?spuns: RTFM. Link spre comentariu
Vizitator rammstein24 Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Placa de sunet este stereo sau 5.1 ?Sistemul audio ce fel de intarri are ?In principiu iti trebuie doar niste cabluri adaptoare RCA-Jack 3.5 . ( cel din urma va intra in calculator ).laptopul are decat jack standard 3.5 iar dvd incerc sa atasez o poza pt o mai buna parere. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Cumpara un cablu jack 3.5 TATA- RCA tata si pune-l la mufele din stanga ( rosu + alb ). Link spre comentariu
Vizitator rammstein24 Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Cumpara un cablu jack 3.5 TATA- RCA tata si pune-l la mufele din stanga ( rosu + alb ).Am rezolvat merge, mersi frumos pt indicatii. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Cu placere ! Link spre comentariu
Vizitator cojocariustefan Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 aceeasi problema, vreau sa conectez un home cinema la un laptop (laptop-ul are iesire doar stereo) iar pt dvd atasez poza ...ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Iunie 11, 2009 Partajează Postat Iunie 11, 2009 Banuiesc ca iti dai seama ca nu ar fi fost rau ca poza sa aibe o rezolutie mai mare astfel incat sa vada toata lumea ce srie pe mufele respective. Link spre comentariu
Vizitator incepatorul Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 miam cumparat un dvd fara boxe si as vrea sa stiu daca il pot lega la pc si sa ii pun boxe de care am eu .. Link spre comentariu
adicontakt Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 miam cumparat un dvd fara boxe si as vrea sa stiu daca il pot lega la pc si sa ii pun boxe de care am eu ..si noi de unde sa stim ce boxe ai tu? Link spre comentariu
Vizitator incepatorul Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 am atasat poza ...nu boxa conteaza eu vreau sa stiu daca il pot lega la pc sau nu Link spre comentariu
djlove Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 De ce sa il legi la PC, are cumva amplificator incorporat? Sau care este motivul, ce boxe, active, sau pasive? Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Cand o sa inveti sa citesti, poate o sa vezi ca ai raspunsul mai sus cu cateva posturi...fix in topicul asta. Pana atunci, te sfatuiesc sa incepi cu abecedarul. Link spre comentariu
Vizitator incepatorul Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 daca reuseam crezi ca mai postam aiurea ?? tu crezi ca nu am citit toate posturile ??? nu a mers ... nu sa auzit nimica in boxa eu vreau sa stiu daca cu mufele ce le are dvd meu se poate sau nu conecta la calculator sa se auda sunetul in boxe. amin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum