Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incinte "low budget"

Vizitator al3xandr3i

Postări Recomandate

Vizitator al3xandr3i

am acest proiect si as dori sa aflu parerile voastre despre el.Se merita avand in vedere costul difuzoarelor?....m-ar ajunge undeva peste 10 mil/incinta sau pot gasi pe piata incinte superioare din punct de vedere al calitatii sunetului.Stiti woofere mai ieftine(2-3 mil) care sa inlocuiasca acest monacor? Multumesc! Alex

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VTP

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• VTP

VTP 1 postare

am acest proiect si as dori sa aflu parerile voastre despre el.Se merita avand in vedere costul difuzoarelor?....m-ar ajunge undeva peste 10 mil/incinta sau pot gasi pe piata incinte superioare din punct de vedere al calitatii sunetului.Stiti woofere mai ieftine(2-3 mil) care sa inlocuiasca acest monacor? Multumesc! Alex

Alex, Pui problema aiurea complet si vrei sa ti se raspunda! Cat te costa difuzoarele pentru proiectul asta? Dar filtrul? unde este filtrul si cat costa? Ce stii sa faci cu mana ta? POate ca e un proiect bun, dar poti sa-l faci? Ce intelegi prin incinte superioare dpdv al calitatii sunetului? Ce iti place tie, poate nu place altuia! Woofer mai ieftin care sa inlocuiasca cel de la Monacor? ( deci nu stii nimic, dar NIMIC in acest domeniu, altfel ar fi trebuit sa stii ca schimband wooferul, volumul incintei ar trebui recalculaT!!!) Ti-as fi recomandat un alt proiect, dar cred ca cel mai bine este sa cumperi ceva din supermarket! Fara stiinta e greu in domeniul asta! Fa-ti un serviciu si cumpara! E si simplu si fara bataie de cap!
Link spre comentariu
Vizitator al3xandr3i

Ti-as fi recomandat un alt proiect, dar cred ca cel mai bine este sa cumperi ceva din supermarket!

nu fi atat de dur cu mine...incerc sa invat,citesc forumuri, ma documentez:)....stiu ca intrebarea cu inlocuitul dif a fost cam aiurea pusa,stiu ca fiecare difuzor are parametrii lui dupa care se calculeaza incinta:).Ok,recomanda-mi o incinta avand in vedere faptul ca sunt un incepator.Multumesc! Alex
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări