pole Postat Septembrie 24, 2010 Partajează Postat Septembrie 24, 2010 Eu am gasit in comert asa ceva...http://www.completstar.ro/AfiseazaMontaj.aspx?ID=24 E ceva de capul lui? Sa mentionez ca vreau sa-l folosesc la doua amp. DIY 400 de la Sorteh... Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Nu cred ca este bun:-este prea sensibil la intrare si va distorsiona la aplicarea unui semnal mai puternic.- amplificarea e cam exagerata (80db).Il poti cumpara numai daca stii ce sa modifici la el pentru a-l adapta la amplificatorul tau.1-Ce semnal necesita amplificatorul tau la intrare, pentru a elibera puterea nominala?2-Ce sursa de semnal vrei sa folosesti? Link spre comentariu
pole Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 sincer sa fiu nu stiu nu stiu de cat semnal are nevoie...doar daca il intreb pe sorin...cim ziceam, este vorba de DIY400iar semnalul va fi de la placa de sunet PC Link spre comentariu
Jimmy Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Are nevoie de ~1.2V RMS la intrare. Placa de sunet scoate cam 0.7V RMS la iesire, asa ca un simplu circuit cu operational, cu amplificarea 2 e suficient. Poti folosi TL072, 082, NE5532, etc., sau alte integrate care contin 2 AO. Link spre comentariu
remus68 Postat Septembrie 25, 2010 Partajează Postat Septembrie 25, 2010 Intre potentiometrul de volum si iesirea integratului, e bine sa montezi un condensator de 10uF. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum