gica70 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Prin natura serviciului, locul de munca este ecranat complet si nu am semnal suficient la modemul Huawei model E220 (cu usb) decat cu usa deschisa! Distanta de la usa si pana la calculator este de cca. 5m. Cum credeti ca as putea rezolva problema? Cred ca cel mai simplu ar fi sa prelungesc cablul usb; ar fi cadere mare de U si s-ar atenua semnalul? Va rog mult ajutati-ma ca nu mai pot sta cu usa deschisa!. Link spre comentariu
BodoRF Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Am avut o problema asemanatoare cu un telefon LG ZAPP.Am prelungit cablul USB cu aprox. 7m si a mers bine aproape 2 ani.Am folosit cablu ecranat cu 4 fire(pentru alarme). Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Am avut o problema asemanatoare cu un telefon LG ZAPP.Am prelungit cablul USB cu aprox. 7m si a mers bine aproape 2 ani.Am folosit cablu ecranat cu 4 fire(pentru alarme).Multumesc mult pt. promtitudine. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Am manufacturat si eu un cablu USB de opt metri, a functionat bine dar numai pe USB1.X cand am incercat pe porturi USB de mare viteza nu a mai functionat. Ca si mine s-ar putea sa fii nevoit sa cumperi un cablu USB activ, am gasit la pretul de 90 lei un cablu de 10m. Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Am manufacturat si eu un cablu USB de opt metri, a functionat bine dar numai pe USB1.X cand am incercat pe poeruri USB de mare viteza nu a mai functionat. Ca si mine s-ar putea sa fii nevoit sa cumperi un cablu USB activ, am gasit la pretul de 90 lei un cablu de 10m.Multumesc mult. Cred ca asta e solutia! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum