Vizitator Derivative Mind Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Salut! tot incerc sa fac eu eu un cd bootabil cu sata inclus, dar cand rulesz aplicatia DriverPacks BASE urmez toti pasii iar la un moment dat imi da pesajul Updating \I386\txtsetup.sif and \I386\ doesnet.inf to suport... (nu se vede bine partea de jos) si asa ramane, nu mai face nimica. Puteti sa-mi spuneti unde am gresit? Mentionez ca am incercat cu mai multe variante de DriverPacks BASE.Multumesc anticipat!Ce faci tu gresit e faptul ca nu astepti indeajuns de mult. Precum zicea si Ionut20: [...]In functie de calculatorul de pe care faci operatiunea iti va dura de la jumate de minut pana la cateva minute combinarea.Sooo...WAIT! Isi face treaba la sfarsit iti apare "Operation succeded" sau ceva de genul iar apoi Iti spune in cat timp a reusit slipstream-ul.Enjoy! Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 18, 2009 Partajează Postat Octombrie 18, 2009 ... ?i nu pr?ji?i cd-urile la viteze fantastice, mai ales dac? e vorba de un SO!!!!eu totdeauna scriu la viteza minim? permis? de cd, în ultima vreme, 4x, ?i n-am rasolit cd-uri decât dac? erau deja zgâriate!!!când este vorba de backupuri, mai merge, dar la cd-uri cu SO, sunt ?anse mari s? se "scrie" aiurea, ?i s? ai parte de erori la instalare, sau nici s? nu ?i se vad? cd-ul, lucru nasol dac? nu ai decât un singur PC în cas?!!! Link spre comentariu
Vizitator Bloodice Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 salut..am o problema cu acelasi laptop...am facut cd`ul cum ai spus mai sus...dar nush dc nu imi ia hddul:(( ajutama te rog..ms anticipat Link spre comentariu
Vizitator machekid Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Salut am si eu Laptop Amilo Li 3710 , cu 4 gb de rami din care imi vede doar 2908 , si de placa video nu sunt multzumit de loc este Mobile Intel® 4 Seriess Express Chipset Family ( este incorporata ), imi lucreaza la 1324, rezolutia 1366x786 (32biti & 60Hz) , problema care este... nu gasesc Vertical Sync la aceasta placa si de la un timp mi se stinge singur ce ar putea sa aibe? Inainte isi dadea restart acum "s-a facut al drq" se stinge. Care ar fi problema ? :| Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum