Vizitator ionut28 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 http://support.microsoft.com/kb/888111/en-us am intrat aici dar nu stiu de unde sa il descarc ca nu apare nici o optiune cu download Link spre comentariu
hugo Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Mai poti gasi patch-ul la producatorii de placi de baza. Un exemplu: Gigabyte GA-945GCM-S2C are tot ALC662. Hm... la drivere pare sa fie si respectivul patch. Link spre comentariu
2informaticos Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Patch-ul respectiv poate fi descarcat de la diferiti producatori de laptop-uri, sau placi de baza. Daca ii instalezi SP3 nu mai e nevoie sa-i pui si patch, este integrat suportul pt el in service pack 3. Abia pe urma trebuie sa instalezi driver-ul audio corespunzator. Link spre comentariu
Vizitator ionut28 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 poate cineva sa imi explice mai amanuntit ce anume trebuie sa fac ca nu prea ma pricep. ms Link spre comentariu
Vizitator ionut28 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 da l-am downloadat Link spre comentariu
Vizitator ionut28 Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 am downloadat patchul ,il instalez sau ce ii fac? Link spre comentariu
Vizitator ionut28 Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 am instalat patchul si tot nu merge sa instalez driverul audio :cry: Link spre comentariu
2informaticos Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Dupa instalarea patch-ului, reinstaleaza driver-ul de sunet. Descarca-l direct de la Realtek de pe site; este ALC662, din cate am inteles. Poti cauta cu Google, il gasesti de exemplu si pe softpedia la descarcare...Cel mai sigur este sa-l instalezi manual, have disk... Link spre comentariu
Vizitator ionut28 Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 cum il instalez manual??? Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 parerea mea e ca daca nu reusesti nimic cu xp-ul sa-ti pui windows 7 ......se misca bine si merge pe orice tip de configuratie.....oricum instalarea xp-ului pe calculatoare generatie noua e putin dificila,te face cu nervii dar cand reusesti sti ca ai mai invatat ceva....multe bucurii tuturor Link spre comentariu
Vizitator ionut28 Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Am instalat patch-ul si driverul audio dar tot nu merge. Stie cineva o alta varianta? ms Link spre comentariu
Vizitator zck20 Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 ionut20 Fujitsu-Siemens Amilo Li3710 Esti tare tata, mie mi-a mers cum ai scris tu. Sunt dator de o cinste mare. ionut te rog mult de tot sa vb despre laptopu tau mi-am luat si eu acum 2 zile si am aceeasi problema .... baga idu meu xxxrazvan2007xxx Link spre comentariu
Vizitator catalin_tm Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 m-ar putea ajuta si pe mine cineva am un fujitsu siemens amilo,il am de dincolo si cand l-am primit l-am primit fara drivere de windows xp doar de windovs vista si am cautat drivere compatibile pe iteul fujitsu ,le-am donwloadat dar nu merg sunt total de aiurea cine m-ar putea ajuta si pe mine cu niste drivere de vindows xp Link spre comentariu
Vizitator ursuletcatalin Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Salut! tot incerc sa fac eu eu un cd bootabil cu sata inclus, dar cand rulesz aplicatia DriverPacks BASE urmez toti pasii iar la un moment dat imi da pesajul Updating \I386\txtsetup.sif and \I386\ doesnet.inf to suport... (nu se vede bine partea de jos) si asa ramane, nu mai face nimica. Puteti sa-mi spuneti unde am gresit? Mentionez ca am incercat cu mai multe variante de DriverPacks BASE.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Vizitator ursuletcatalin Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 e destul de simplu ce vrei tu sa faci, dar prima data cand m-am chinuit si eu cu un toshiba am stat cateva zile pana i-am dat de cap.Varianta rapida este urmatoarea .... te duci frumos pe google ... si scrii driverpaks ... si primul rezultat este acesta: http://driverpacks.net/DriverPacks/De pe pagina asta downloadezi pachetul numit "DriverPack MassStorage" ... arata ca o arhiva, dar nu umbla sa il despachetezi.Mai departe iti trebuie o aplicatie care sa iti combine pachetul pentru mass storage cu kitul tau de windows si sa iti scoata ca rezultat un cd bootabil.Mai intai iti iei kitul tau de windows de vrei sa il folosesti si il copiezi intr-un folder pe pc. Exact continutul cd-ului sa se regaseasca in folder .. de ex.: C:\winxp\......Tot de pe site-ul de mai sus iti iei aplicatia "DriverPacks BASE" pe care o extragi intr-un folder separat, sa zicem C:\Driver pack base\ ..... in acest folder, ai un folder numit "DriverPacks" in care vei copia acea arhiva numita mass storage downloadata mai devreme.Dupa aceea rulezi aplicatia, setezi locatia unde se afla kitul de la windows ... adica C:\winxp ... treci la pasul urmator, si ar trebui sa ajungi la pagina unde poti selecta dintr-o lista doar massstorage driver, pe care il selectezi, si bifezi si text mode, si mai departe pana la capat dai numai next si lasi setarile implicite. In ultima fereastra nu vei mai avea sageata de next, dar vei putea da "slipstream" In functie de calculatorul de pe care faci operatiunea iti va dura de la jumate de minut pana la cateva minute combinarea. Astepti pana zice ca operatiunea s-a incheiat cu succes.Acuma pentru a face cd-ul bootabil eu recomand programelul nLite ... pe care tot pe net il gasesti http://www.nliteos.com/download.html Il rulezi, setezi calea catre al tau C:\winxp\ si mai departea nu dar nici remove, nici add, bifezi doar casuta cu bootable iso dupa care setezi pe direct burn, bagi un cd gol in unitate, setezi o viteza decenta de 24X si dai burn .... si te-ai ales cu propriul tau xp+s-ata integrat ;)BaftaSalut! Ma tot chinui si eu cu aplicatia Driverpacks Base. Urmez pasii de mai sus dar imi da un masaj cu updating \I386\txtsetup.sif and \386\dosnet.inf to suport... (ceva de genu, partea de jos nu se vede bine) si asa ramane, nu mai face nimica. Puteti sa-mi spuneti unde am gresit?Multumes anticipat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum