Vizitator cristivw Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Salutare! Doresc sa aduc in tema o problemuta cunoscuta posesorilor de BMW, in special seriile E38, E39 si E46. Este vorba de programul NavCoder. Acesta permite codarea diferitelor module ale masinii. Printre functiile importante se numara: - posibilitatea de adaptare a unui computer de navigatie la diverse monitoare (monocrom, 16:9 color, 4:3 color) - activarea functiilor ce tin de modulul TV (posibilitate vizionare TV in mers etc.) - modificarea functiilor telefonului/modulului Bluetooth - si multe alte functii O copie a programului NavCoder este atasata mai jos. Pentru folosirea programului este nevoie de o interfata speciala de conectare la masina. Cateva informatii despre o astfel de interfata le atasez mai jos. Intrebarea este... exista o persoana care poate realiza o astfel de interfata, astfel incat sa pot rula programul, si sa schimb codarea computerului de navigatie mkIV, de la tipul de navigatie monocrom, la tipul de navigatie color cu format 16:9? PS: ultimul tip de interfata (fisierul SimpleInterface2.jpg) a fost realizata de catre o persoana din Bucuresti, insa nu are timp sa o reproduca. Eu, din pacate, am 2 maini pe stanga, si nu prea ma pricep la electronica... Link spre comentariu
Vizitator mariusica81 Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 si eu sunt interesat sa stiu cum se face poate au aparut ceva DIY Link spre comentariu
Felis Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 a 2 interfatae un simplu circuit cu 2 transistoare care fac adaptarea nivelelor la semnal cu ea e posibil sa nu poata fi accesate toate functiile.Pentru interfete originale gasesti aici:http://www.reslers.de/IBUS/order.html Link spre comentariu
radioman Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Sal all.Interfata cu 2 tranzistori functioneaza foarte bine.Se poate conecta pe mufa cu 3 fire de la magazia cu cd-uri,numai ca progul treb cumparat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum