Vizitator cristivw Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Salutare forumisti! Vin cu o problema relativ simpla, dar ciudata si intortocheata pe masura. Se da cazul: BMW seria 3 E46, din 2002, navigatie "mare" cu ecran 16:9, modul radio BM54 si TV tuner in portbagaj. Doresc sa conectez la aceasta navigatie o magazie de DVD-uri Alpine DHA-S690. Ca asteptari, as vrea sa pot controla magazia direct din headunit-ul masinii, si sa obtin imaginea redata de magazie pe ecranul 16:9. Acum, din ce m-am documentat, as avea nevoie de anumite interfete pentru conectare... - cablu conectare Alpine AiNet to BMW M-Bus, model KCA-130B - http://www.alpineshop.ro/accessories/ch ... 0b-28.html - nu este specificata compatibilitatea cu magazia DHA-S690 - interfata Soundgate ABMW35V5 - http://soundgate.com/index.php?request= ... eferrer=1& - producatorii nu au testat aceasta interfata cu modelul acesta de magazie, doar cu modelele cu mp3, fara DVD; asadar nu stiu ce sa spuna in privinta compatibilitatii - interfata pentru semnalul video AV Adapter - http://www.individual-cars.com/xshop/pr ... ---Z4.html - aceasta am inteles ca ofera un fel de AV-in pentru TV tuner-ul BMW, astfel incat sa pot vizualiza imaginea redata de magazie pe ecranul 16:9 al navigatiei Acum, ce doresc sa va intreb... Este cineva in tema? Oare s-or potrivi aceste trebusoare, sau am cheltuit multi bani degeaba? Astept idei, pareri, sau instructiuni ale persoanelor care au reusit sa obtina ceva asemanator. Multumesc. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Eu zic ca ar trebuii sa mearga! Acum, ce doresc sa va intreb... Este cineva in tema? Oare s-or potrivi aceste trebusoare, sau am cheltuit multi bani degeaba? Astept idei, pareri, sau instructiuni ale persoanelor care au reusit sa obtina ceva asemanator.Din moment ce le-ai luat nu iti ramane decat sa le incerci, recomand sa te duci la un service specializat!Bafta Link spre comentariu
Vizitator cristivw Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Nu am luat decat magazia, care la noi costa in jur de 2000 RON, si am reusit sa o cumpar cu 350 $ de pe Ebay. Problema este mai departe, pentru ca nu am achizitionat interfetele (si acelea au un pret destul de piperat), si vreau sa fiu sigur ca iau lucrul potrivit. Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 eu zic ca iesi mai ieftin daca te duci la service-uri si gasesti un electronist priceput care sa-ti faca conexiunea fara a fi nevoit sa cumperi toate ''draciile'' de mai sus.am vazut pe un x5 legata o magazie dvd fara cabluri,interfete ,etc de mi de lei.succes! Link spre comentariu
Vizitator cristivw Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Pai cam asta as dori sa aflu si eu... doar ca nu gasesc omul. Scula face toti banii, dar nu vreau sa investesc atat in interfete. Nu am comandat nimic inca... Astept solutii! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 daca erai din buc,te ajutam eu,asa......sorry. Link spre comentariu
Vizitator cristivw Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 N-ar fi exclus sa dau o fuga, daca exista o rezolvare sigura... Link spre comentariu
Vizitator cristivw Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Renunt la proiect, deoarece nu am mai gasit la dezmembrari navigatia mare pentru BMW. Asadar, magazia se vinde cu 1200 RON, negociabil. Tel. 0721 400 528, 0765 419 528. Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Pentru vanzare poseteaza la sectiunea BAZAR -> VANZARI Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum