Vizitator viobio Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Salut la toata lumeaam primit un radio telefunken care este intr o stare jalnica nu stiu ce tip sau model este ,va rog sa ma ajutati daca aveti indicii despre acesteaeste construit cu ech11,ebf11,ecl11,em11,az11,nu a avut nici o lampa in el,are lipsa transformatorul de iesire si alimentare,are lipsa difuzorulde reparat va fi reparat cu alta schema care foloseste aceleasi lampi dar ma intereseaza tipul sau modelulva multumesc anticipat Link spre comentariu
Kuki Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Am gasit vreo trei scheme dar fara poze. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Am gasit vreo trei scheme dar fara poze.multumesc de interes,schemele le am si eu dar nu stiu ce model este,imi este destul de usor sa l repun infunctiune pe mine ma intereseaza modelul si tipul Link spre comentariu
radianr Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Salut la toata lumeaam primit un radio telefunken care este intr o stare jalnica nu stiu ce tip sau model este ,va rog sa ma ajutati daca aveti indicii despre acesteaeste construit cu ech11,ebf11,ecl11,em11,az11,nu a avut nici o lampa in el,are lipsa transformatorul de iesire si alimentare,are lipsa difuzorulde reparat va fi reparat cu alta schema care foloseste aceleasi lampi dar ma intereseaza tipul sau modelulva multumesc anticipatDupa poza este cel de aici:http://www.radiomuseum.org/r/telefunken_241v_241_v.html (telefunken 241V sau 241U)De unde stii lampile ? Daca nu are transformator de alimentare s-ar putea sa fie 241U (alimentare universala). Sasiul are -dupa cum ai enumerat lampile- 4 socluri?Bafta! Link spre comentariu
djbiluta Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Salutari ,nu cred ca e ceea ce ai spus deoarece cel prezentat de VIOBIO este totusi original dupa cum reiese din constructie si are si ochi magic Link spre comentariu
fcon Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Poate scoate vreun membru al sitului o poza mai clara (nichishoru?) a radioului; vizitatorii nu pot vedea decat imaginile in miniatura. Din cate am vazut eu, din zeci de modele de radiouri Telefunken, acesta pare, intr-adevar, cel mai apropiat ca design; majoritatea modelelor au ochiul magic undeva deasupra scalei; acesta il are in scala. Totusi, este printre putinele modele fara butoane in partea frontala...Pare de pe la inceputul anilor '50, poate mai in varsta...Cu toate acestea, observ ca scala este mai putin inalta decat in imaginea lui . Sa asteptam imaginea... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Salut la toata lumeaam primit un radio telefunken care este intr o stare jalnica nu stiu ce tip sau model este ,va rog sa ma ajutati daca aveti indicii despre acesteaeste construit cu ech11,ebf11,ecl11,em11,az11,nu a avut nici o lampa in el,are lipsa transformatorul de iesire si alimentare,are lipsa difuzorulde reparat va fi reparat cu alta schema care foloseste aceleasi lampi dar ma intereseaza tipul sau modelulva multumesc anticipatDupa poza este cel de aici:http://www.radiomuseum.org/r/telefunken_241v_241_v.html (telefunken 241V sau 241U)De unde stii lampile ? Daca nu are transformator de alimentare s-ar putea sa fie 241U (alimentare universala). Sasiul are -dupa cum ai enumerat lampile- 4 socluri?am identificat este TELEFUNKEN 165WK produs intre1941 1944cum se identifica1 soclurile sunt pentru lampi seria 112 alimentarea este cu transformator pentru ca filamentele lampilor sunt in paralel ,deci alimentate la 6,3v3 tipul lampillor sunt cele enumerate in primul post4 daca este alimentat cu transformator redresoarea este az11 sau az12 in functie de puterea aparatului schema trimisa de dumneavoastra este pentru un aparat cu lampi rosii cu contacte lateralemultumesc pentru ca a ti incercat sa ma ajutati Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 TELEFUNKEN 165WK Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 este modelul 165wk am si eu unul acasa pacat ca are scala stearsa. ai putea sa o scanezi sa mi-o trimiti ca sa o redesenez peste cea veche? Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 poze cu al meu Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 felicitari si spor la restaurare! Link spre comentariu
klauss00 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 o sa il restaurez in vara ca am mai mult timp. poti sa ma ajuti te rog mult cu scala? daca pana atunci reusesti sa il reconditionezi imi dai niste idei ca nu prea ma pricep Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum