Vizitator gheorghe naftaila Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 salut , ma numesc stefan si lucrez la o firma de subtitrat pelicula cinematografica si caut cu disperare 2 circuite integrate LM344H si LM343H .....SANTEM DISPUSI SA PLATIM ORICAT... am fost pe tot Lizeanu si nu am gasit , majoritatea nici nu au auzit de ele, l-am gasit pe niste situri chinezesti dar ma obliga sa comand de la 30 in sus plus transport asta insemnand vreo 500 euro Link spre comentariu
d2134 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Acelea sunt niste amplificatoare operationale incapsulate in metal-can invechite (obsolete) scoase din fabricatie. Solutiile sunt:- cumpararea de aiurea la preturi astronomice daca e voba de un aparat istoric care trebuie restaurat cu piese originale- recuperarea din aparate vechi (anii '70)- inlocuirea cu echivalente din ziua de azi, eventual cu adaptare de soclu fiindca sistemul metal-can nu prea se mai foloseste Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 4, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 4, 2009 http://parts.digikey.com/1/parts/457854 ... m343h.htmldar nu le au pe stoc, singura solutie este cea prezentata mai sus de - inlocuirea cu echivalente din ziua de azi, eventual cu adaptare de soclu fiindca sistemul metal-can nu prea se mai foloseste Link spre comentariu
Vizitator gheorghe naftaila Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 va multumesc , am incercat si eu , la chestia cu echivalenta nu ma pricep ca nu sant de meserie , poate o sa gasesc pana la urma un meserias sa rezolve problema , firma fiind dispusa sa plateasca cat face reparatia , daca cunoasteti vreo persoana care sa ne ajute ,contra cost evident, lasati-mi si mie un semn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum