Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unde gasesc neon colorat 15w

Vizitator andreiii

Postări Recomandate

Vizitator andreiii

Salut baieti,Am gasit forumul vostru fara sa vreau cautand un neon... Bai, am luat-o razna cautand acest neon si vazand forumul vostru am zis ca daca nici voi nu ma puteti ajuta, atunci nu mai are cine sa ma ajute.Am cumparat un acvariu, iar neonul pe care il are in dotare este unul de 15w, T8, de 438 de mm parca.Am cautat peste tot un neon colorat la dimensiunile astea (preferabil blacklight) si nu reusesc sa gasesc.Am gasit albe, dar colorate nicaieri. Magazinele in care am cautat sunt: Brico, Hornbach, Practiker, la Cora Lujerului unde mai este un magazin pe 3 etaje numai de electrice si am mai fost si pe la gara la vreo 3 magazine de specialitate. Astept o solutie de la voi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

1

• zal

1

• Dr.L

1

• ari_panterra

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator andreiii

Vrei s? chinui pe?tii cu neonul ?la, n-ai mil? de ei? :aut:

:rade: zal nu ii chinui, poate doar cu cel blacklight, dar cu celelalte nu e nici o problema, am mai vazut acvarii asa si pestii o duceau f bine, as vrea unul rosu pt ca am piranha si s-ar vedea foarte frumos intr-o lumina rosie.Mitica nu gasesc nimic pe linkurile alea... deja pe okzii cautasem, dar nu gasesc dimensiunea de care am nevoie...
Link spre comentariu
Vizitator andreiii

Neoane pentru acvarii gasesti surpriza la magazinele cu specific de acvaristica :ciuda:

crede-ma ca stiu ce se gaseste la magazinele pentru acvaristi si nu e nici pe departe ceea ce vreau eu.

eu am nevoie de un neon "de frumusete" ca sa zic asa, iar la magazinele de acvaristica se gasesc numai neoane pentru anumite scopuri (cresterea plantelor etc) si cu foarte slabe tente de culoare. :)

Link spre comentariu

incearca sa pui la titlu "unde gasesc neon colorat 15w?" ...daca toate topicurile ar avea titluri care n-au legatura cu nimic,oare unde s-ar ajunge? :bataie intr-adevar la obor ar trebui sa gassti tot felul de chestii,in cel mai rau caz,il iei cu tot cu suport si gata

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări