Vizitator andreiii Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Salut baieti,Am gasit forumul vostru fara sa vreau cautand un neon... Bai, am luat-o razna cautand acest neon si vazand forumul vostru am zis ca daca nici voi nu ma puteti ajuta, atunci nu mai are cine sa ma ajute.Am cumparat un acvariu, iar neonul pe care il are in dotare este unul de 15w, T8, de 438 de mm parca.Am cautat peste tot un neon colorat la dimensiunile astea (preferabil blacklight) si nu reusesc sa gasesc.Am gasit albe, dar colorate nicaieri. Magazinele in care am cautat sunt: Brico, Hornbach, Practiker, la Cora Lujerului unde mai este un magazin pe 3 etaje numai de electrice si am mai fost si pe la gara la vreo 3 magazine de specialitate. Astept o solutie de la voi. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Vrei s? chinui pe?tii cu neonul ?la, n-ai mil? de ei? Link spre comentariu
Vizitator andreiii Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Vrei s? chinui pe?tii cu neonul ?la, n-ai mil? de ei? zal nu ii chinui, poate doar cu cel blacklight, dar cu celelalte nu e nici o problema, am mai vazut acvarii asa si pestii o duceau f bine, as vrea unul rosu pt ca am piranha si s-ar vedea foarte frumos intr-o lumina rosie.Mitica nu gasesc nimic pe linkurile alea... deja pe okzii cautasem, dar nu gasesc dimensiunea de care am nevoie... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 cauta in piata obor,in spate la fiare,au f ieftine si proaste(rusesti). Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Neoane pentru acvarii gasesti surpriza la magazinele cu specific de acvaristica Link spre comentariu
Vizitator andreiii Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Neoane pentru acvarii gasesti surpriza la magazinele cu specific de acvaristica crede-ma ca stiu ce se gaseste la magazinele pentru acvaristi si nu e nici pe departe ceea ce vreau eu. eu am nevoie de un neon "de frumusete" ca sa zic asa, iar la magazinele de acvaristica se gasesc numai neoane pentru anumite scopuri (cresterea plantelor etc) si cu foarte slabe tente de culoare. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 incearca sa pui la titlu "unde gasesc neon colorat 15w?" ...daca toate topicurile ar avea titluri care n-au legatura cu nimic,oare unde s-ar ajunge? intr-adevar la obor ar trebui sa gassti tot felul de chestii,in cel mai rau caz,il iei cu tot cu suport si gata Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 4, 2009 Administratori Partajează Postat Februarie 4, 2009 Nu mai poate sa-si modifica mesajul, am sa-l modific eu Link spre comentariu
Vizitator andreiii Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Multumesc mult pt modificare! Link spre comentariu
djlove Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 neoane colorate cred ca gasesti la magazinul din crangasi, in spatele pietei, Complexul Grant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum