yo9hnf Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Da. Pai deci ai un singur secundar de 6.5Vac si deci dupa redresare/filtrare o sa fie vreo 9Vcc.Asta-i tot. Link spre comentariu
harry Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 deci...tot ce trebuie sa fac e sa redresez? ma speriase schema....ca zicea ca se alimenteaza de la masa si plus...eu avand doar doua borne din secundar... Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Pune aici nenorocita aia de schem?. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Se alimenteaz? la tensiune simpl?, plusu' la pinu' 9, masa la 5. Link spre comentariu
lorik199 Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 deci traful nu e de 2x9 Vcc cum credeai tu ci e doar de 9 Vcciei o punte redresoare sau 4 diode si redresezi curentul si il filtrezi cu un cond de minim 1000uFminusul va fi in cazut tau GND iar plusul va fi plusalte nelamuriri? Link spre comentariu
harry Postat Martie 6, 2009 Autor Partajează Postat Martie 6, 2009 nici o nelamurire...se vede ca nu am mai pus de multicel mana pe un ciocan de lipit...am dat gata 2 perechi de BA-uri pana am terminat ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum