harry Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Am tot cautat, si nu gasesc. Pentru un amplif, am 4 vu-metre (2 intrare+2 Iesire), numai ca sunt alimentate doar de la masa(nu vreau sa iau masa de la amplif) si +.O masa falsa: care erau valorile?R = 10k -> 22kC = ?Merge si asa? Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Masa virtual? nu e ce ai desenat tu acolo. ?la e un divizor rezistiv, care e desenat ?i gre?it. Ce vrei s? faci, de fapt? Nu de alta dar nu prea am priceput. Link spre comentariu
harry Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 vreau sa scot o masa dintr-un traf simplu 2x9V Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Masa e de fapt 0. De ce nu alimentezi între plus ?i mas?? Link spre comentariu
harry Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 din traf nu am decat doua iesiri....nu vreau sa iau masa dl amplif(pt ca nu merge, baga un zgomot ciudat, nush dc)...vreau masa separat...am mai construit d'astea...da' mergeau ca le faceam cu integrate in amplif(aceeasi alimentare ca erau pe multe leduri de la 15 in sus )....aq' nu vrea pe 5 leduri :( l.e: schema e aia din datasheet http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... A6137.html Link spre comentariu
zal Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Uite a?a cum e mai jos, dar orice montaj trebuie legat la masa, altfel nu func?ioneaz? corect. Link spre comentariu
harry Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 eu chestia aia nu o amshi cond merge la 10 micro? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 vreau sa scot o masa dintr-un traf simplu 2x9VPai ce intelegi tu prin 2x9V ? Ori ai doua secundare (diferite) de 9V, ori unul de 18V cu priza la mijloc si faci cum a zis Zal.Daca ai doua secundare distincte ( deci ar fi 4 fire ), legi doua si vezi ce tensiune ai fata de ele ( si capete ).Pune o poza cu trafu' ca asa este cel mai bine. Link spre comentariu
junior Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Pune un condensator de macar 1000uF. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Pune un condensator de macar 1000uF.... si asta...sau 5000uF ca nu costa mult. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Nu mai în?eleg nimic aici. Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 deci nu sunt singurul ? harry pui o poza cu trafo sau niste detalii serioase? Link spre comentariu
harry Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 asta'i inculpatu'...scuzati calitatea pozei... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Daca secundarul este cel rosu, atunci inseamna ca ai o singura tensiune. Deci ori 9, ori 18V. Asta tu stii si numai tu poti masura. Link spre comentariu
harry Postat Februarie 7, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2009 secundarul e ala cu rosu si e de ~6.5Vca Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum