Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MASA FALSA

harry

Postări Recomandate

Am tot cautat, si nu gasesc. :nas: Pentru un amplif, am 4 vu-metre (2 intrare+2 Iesire), numai ca sunt alimentate doar de la masa(nu vreau sa iau masa de la amplif) si +.O masa falsa: :jytuiyu care erau valorile?R = 10k -> 22kC = ?Merge si asa?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• harry

9

• yo9hnf

4

• ratza

4

• zal

2

Top autori în acest subiect

din traf nu am decat doua iesiri....nu vreau sa iau masa dl amplif(pt ca nu merge, baga un zgomot ciudat, nush dc)...vreau masa separat...am mai construit d'astea...da' mergeau ca le faceam cu integrate in amplif(aceeasi alimentare ca erau pe multe leduri de la 15 in sus )....aq' nu vrea pe 5 leduri :(

l.e: schema e aia din datasheet http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... A6137.html

Link spre comentariu

vreau sa scot o masa dintr-un traf simplu 2x9V

Pai ce intelegi tu prin 2x9V ? Ori ai doua secundare (diferite) de 9V, ori unul de 18V cu priza la mijloc si faci cum a zis Zal.Daca ai doua secundare distincte ( deci ar fi 4 fire ), legi doua si vezi ce tensiune ai fata de ele ( si capete ).Pune o poza cu trafu' ca asa este cel mai bine.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări